• Filtre
  Brand
  Interval preț

  Menghine si cleme de fixare

  Alege din

  Produse
  Produse

  Menghina de banc – modele cu falci de la 70 mm la 200 mm

  Orice mester priceput are in atelierul sau o menghina de banc. Este o unealta absolut indispensabila daca vrei ca metalul si lemnul sa aiba forma pe care ti-o doresti. Credem ca stii deja faptul ca toate modelele de menghine de banc trebuie achizitionate tinand cont, in primul rand, de dimensiunea mesei de lucru. In caz contrar, ori vei strica piesele pe care vrei sa le lucrezi, ori vei deteriora masa de lucru. Pe atomico.ro gasesti modele variate de menghina de banc rotativa de 200 mm la pret convenabil, dar si variante cu o latime mai mica a falcilor. De asemenea, iti punem la dispozitie si truse de scule, astfel incat sa fii echipat cu tot ce ai nevoie pentru lucrarile pe care le faci

  Coliere plastic pentru o organizare excelenta

  Cand vine vorba despre organizare, mai ales a firelor și cablurilor din casa, garaj sau atelier, toata lumea apeleaza la coliere de plastic. In combinatie cu cateva cleme de fixare, toate firele nedorite vor putea fi asezate astfel incat sa nu incurce trecerea sau sa ofere un aspect dezorganizat si neglijent. Data fiind rezistenta extrem de mare, ele neputand fi rupte cu mainile si nici desfacute dupa fixare, astazi ajungem sa folosim coliere din plastic pentru diferite lucruri: in gospodarie, la diferite constructii care necesita legaturi puternice, in scop artistic si multe altele.

  In magazinul nostru online gasesti multe modele de coliere din plastic (sau soricei) la pret competitiv, dar si multe alte instrumente de care are nevoie un mester priceput in garajul sau, precum: scule auto-mecanica, chei auto-mecanica si prese si extractoare auto.

  Produse complementare