• SCULE ELECTRICE TOTAL

  ACCESORII SCULE ELECTRICE TOTAL

  GENERATOARE DE CURENT TOTAL

  POMPE APA SI MOTOPOMPE TOTAL

  APARATE DE SUDURA TOTAL

  COMPRESOARE AER TOTAL

  SCULE SI UNELTE DE GRADINA TOTAL

  SCULE SI UNELTE DE MANA TOTAL

  INSTRUMENTE DE MASURA TOTAL

  ECHIPAMENTE DE PROTECTIE TOTAL - MUNCA SI CONSTRUCTII

  1028 Produse

  Scule si Unelte pentru profesionisti.

  Sculele sunt dispozitive care nu pot lipsi din nicio gospodarie pentru ca reusesc cu succes sa inlesneasca munca si sa micsoreze timpul dedicat unei lucrari. Daca vrei sa duci la bun sfarsit un proiect de mici dimensiuni sau unul de amploare, uneltele brandului Total reusesc cu succes sa-i satisfaca si pe cei mai pretentiosi.

  Sculele Total - Echipamente necesare pentru amatori si profesionisti în mediul online

  In magazinul Atomico.ro poti gasi o gama variata de produse, la preturi accesibile, fie ca este vorba despre scule si accesorii electrice, generatoare de curent, pompe de apa,motopompe, aparate de sudura, compresoare de aer, unelte si scule de gradina, motorizate sau de mana,instrumente de masura, fie despre echipamente de protectie atat de utile muncii fizice.
  Firma Total ofera pe piata din Romania o alternativa foarte buna pentru cei care sunt pasionati de bricolaj, pentru iubitorii muncii in gradina sau pentru profesionisti care au nevoie de un produs de top.

  Sculele Total - Care sunt avantajele de necontestat?

  Produsele firmei Total, pe care le poti descoperi in magazinul nostru, se remarca prin motoare performante si rezistente in timp, prin calitatea materialelor din care sunt fabricate, prin eficienta, dar si prin consumul mic de combustibil sau energie electrica. De asemenea, pot fi remarcate tehnologiile moderne de ultima ora, caracteristicile deosebite, precum si inovatiile permanente. Diversitatea de modele a sculelor si uneltelor Total acopera toate nevoile casnice, indiferent ca este vorba despre o lucrare de tip hobby sau una de tip semi-profesional si profesional.

  Sculele electrice sunt unelte ideale pentru a duce la bun sfarsit o multime de proiecte din gospodarie. Magazinul Atomico.ro pune la dispozitia tuturor mesterilor amatori sau profesionisti produse de calitate superioara realizate de brandul Total, pentru a le facilita munca si a micsora efortul fizic depus in diferitele activitati desfasurate pe langa sau in casa.

  Scule electrice Total - Produse de top pentru o munca de calitate

  Astfel, in magazinul nostru vei gasi o varietate larga de scule, accesorii electrice si
  echipamente de protectie
  de la brandul Total, destinate pentru uzul casnic sau pentru cel industrial, printre care pot fi amintite: truse de scule, masina de gaurit cu acumulator sau cu percutie, masina de insurubat cu impact si acumulator, surubelnita, pistol electric de impact, polizor unghiular, ciocan rotopercutor, ciocan demolator, fierastrau pendular, sabie sau circular stationar, rindea electrica, masina de slefuit pereti si tavan, masina rotativa, mixer pentru mortar, suflanta de aer sau masina de sudat tevi termoplastice. Sculele au putere intre 100 si 2400W, acumulator de tip Li-Ion, viteza maxima de la 140 la 20000 rpm.

  Scule electrice Total - De ce sa le comanzi din magazinul nostru?

  Aceste produse ofera o multime de avantaje de top, care satisfac chiar si cele mai exigente dorinte ale utilizatorului: au acumulator care permite reincarcarea ori de cate ori este nevoie si folosirea la distanta mai mare de o sursa de energie electrica, sunt foarte confortabile la utilizare, eficiente si se transporta foarte usor pentru ca au o greutate scazuta. De asemenea, se remarca faptul ca reusesc sa duca la bun sfarsit proiecte de tip hobby, dar si pe cele semi-profesionale sau profesionale. Preturile accesibile ale sculelor si uneltelor Total reprezinta un atu in plus.

  Motopompa este dispozitivul necesar in orice curte de gospodar, pentru ca ofera posibilitatea de a aduce apa la orice distanta, de a asana zonele predispuse inundatiei, de a alimenta cu apa menajera. Magazinul Atomico.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse ale brandului Total, renumit prin performanta si calitate (scule si unelte de mana, pentru gradina, constructii,
  curte si terasa,echipamente de protectie, motopompe, etc.), la preturi accesibile, ideale pentru diferite tipuri de aplicatii.

  Motopompe Total - Diversitate de modele si eficienta garantata

  Produsele Total din magazinul nostru pot functiona in diferite conditii (destinate pentru apa curata sau murdara) si sunt fabricate din materiale de calitate superioara.
  Astfel, aici exista motopompe de suprafata (pentru aplicatii de mare amploare si cu volum de apa extins) si motopompe submersibile, cu diferite caracteristici importante: cu debit maxim sub 400 sau intre 400- 999 l/h, cu diametru de refulare de 1, 2, 3, 4”, cu inaltimea de refulare de 10-20 m sau 21-50 m, cu puterea motorului de 370, 750, 1500W. Aceste produse pot fi utilizate pentru uzul casnic, pentru cel industrial sau comercial si sunt alimentate cu energie electrica sau benzina.

  Motopompele Total - Care este cel mai bun model in mediul online?

  Motopompele Total sunt eficiente, rezistente la coroziune, se monteaza usor si sunt adecvate pentru a face fata oricarui tip de lucrare. Pentru apa menajera si potabila, cele mai bune sunt motopompele de apa curata, iar pentru alte tipuri de aplicatii sunt excelente motopompele de apa murdara.