• Cum platesc?

  Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans, numerar sau cu cardul sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

  SC RIVIERA BIKE SRL isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.

  SC RIVIERA BIKE SRL isi rezerva dreptul ca pentru unele produse care se aduc pe stoc la cererea expresa a clientului, sa solicite avans de minim 30% din valoarea produsului, avans care nu se mai returneaza in conditiile in care clientul/cumparatorul renunta la comanda.

  Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer, card sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre SC RIVIERA BIKE SRL la adresa de e-mail contact@atomico.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului in contul SC RIVIERA BIKE SRL.

  In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.

  Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.

  Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

  In situatia in care se plateste un avans iar produsele nu se mai ridica de catre Dvs. din motive ce nu tin de SC RIVIERA BIKE SRL, avansul nu va mai fi restituit.

  Metodele de plata disponibile pe site-ul www.atomico.ro sunt urmatoarele:

  7.1 Plata cu numerar la livrare = Ramburs

  Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

  7.2 Ordin de plata

  Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza Facturii Proforma emisa de atomico.ro in momentul efectuarii comenzii, fara nici un cost asociat transferului de bani, in afara celui perceput de banca platitorului.

  Proforma poate fi gasita atat in e-mail-ul de confirmare a comenzii, cat si ulterior in contul Dvs. deschis pe atomico.ro.

  Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului pe e-mail la adresa: contact@atomico.ro, urgenteaza livrarea produselor.

  Datele necesare efectuarii platii sunt:

  Beneficiar: SC RIVIERA BIKE SRL

  Cod Fiscal: RO18613466

  Cont IBAN: RO45 RZBR 0000 0600 1703 5887

  Banca: Raiffeisen Bank, Popesti-Leordeni

  7.3 Plata cu cardul

  Plata cu cardul se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

  Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

  Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, atomico.ro foloseste MobilPay.

  Plata cu cardul nu garanteaza livrarea comenzii. Comanda este valabila doar dupa ce este confirmata de account managerul Atomico.ro in sarcina caruia a fost distribuita. Daca din diverse motive comanda nu se poate livra, banii vor fi rambursati in contul Dvs. integral.

  Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura Dvs. (in functie de card, pot lipsi).

  Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii Dvs..