Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Pentru a returna produse sau pentru a le trimite spre reparatie in garantie te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Citeste termenii si conditiile de garantie https://www.atomico.ro/garantie-si-service si politica de retur a site-ului https://www.atomico.ro/politica-de-returnare
  2. Completeaza formularul de retur de mai jos si astepta sa fii contactat de colegii nostri
  3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur, colegii nostri vor trimite curierul pentru a ridicat produsul ce se doreste a fi returnat sau reparat.
  4. ATENTIE! NU plasati comanda la curier pentru returnarea produselor. Curierul este trimis doar de catre societatea noastra la adresa mentionata de dumneavoastra (NU primim colete care sunt expediate de catre clienti prin comanda proprie catre curier).
  5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.
  6. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate componentele si accesoriile cu care a fost livrat.
  7. Ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a retine o anumita suma de bani in cazul in care produsul este returnat in conditii necorespunzatoare sau prezinta urme de uzura sau de lovire.
  8. In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si restituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.
  9. In cazul in care cererea de retur este facuta in termen de 14 zile calendaristice de la livrarea produsului, iar produsul prezinta deficiente de functionare sau vicii ascunse ce nu pot fi observate la deschiderea coletului in prezenta curierului, magazinul nostru isi asuma costurile de returnare. In toate celelalte cazuri de returnare ce nu tin de defectiuni de fabrica sau de vicii imputabile vanzatorului, cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.
  10. In cazul in care coletul prezinta urme de deteriorare va recomandam sa refuzati receptia si sa faceti impreuna cu curierul un proces verbal de constatarea a deteriorarii ambalajului. Toate coletele livrate de noi beneficiaza de optiunea de DESCHIDERE A COLETULUI in prezenta curierulul. Daca curierul refuza sa presteze acest serviciu va rugam sa ne sunati imediat. Orice reclamatie ulterioara receptionarii produsului privind integritatea ambalajului si a produselor aflate in interiorul acestora NU VA FI LUATA IN CONSIDERARE!

  DIMINUAREA VALORII PRODUSELOR/BUNURILOR

  • În cazul în care bunurile au fost utilizate de dvs într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a acestora, dreptul de retragere nu este exclus însă veți răspunde pentru eventuală diminuare a valorii bunurilor, care este evaluată de vânzător de la caz la caz pe baza unui document justificativ de diminuare a valorii și poate varia că procent din valoarea achitată de dvs și în consecință vi se va returna o suma de bani mai mică decât ați achitat dvs.
  • Diminuarea valorii bunurilor poate constă în costuri de curățare și reparare, de înlocuire sau adăugare de accesorii, etc pentru a aduce produsele la starea inițială. În cazul în care, după aceste operațiuni, astfel de bunuri nu mai pot fi vândute că produse noi, acestea vor fi vândute că bunuri de ocazie (second hand) la un preț semnificativ mai mic, caz în care diminuarea valorii va constă în pierderea de venit pentru societatea noastră ce va fi justificată în mod obiectiv și poate varia ca și procent, putând ajunge în funcție de natura utilizării și la un procent de peste 50%.

  Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptia returului cu condiţia de a nu cădea în sarcina dvs plata de comisioane în urmă rambursării.

  În cazul în care dvs solicitați printr-o singură comandă mai multe produse care vor fi livrate separat, vă puteți exercită dreptul de retragere în termen de 14 zile, care va fi calculat de la primirea ultimului produs livrat.

  Pregatirea produsului pentru trimitere in vederea garantiei:

  • Pentru produsele cu motor termic: curatati produsul si eliberati-l de combustibil si ulei, pentru a nu curge din el in timpul transportului.
  • Ambalati produsul in cutia originala sau intr-o cutie de carton si sigilati coletul cu scotch.
  • Din cauza lipsei de responsabilitate cu care se manevreaza coletele de catre curieri va atentionam sa luati toate masurile necesare pentru a ambala produsele astfel incat acestea sa fie pe deplin protejate.

  Pregatirea produsului pentru trimitere in vederea garantiei:

  • Pentru produsele cu motor termic: curatati produsul si eliberati-l de combustibil si ulei, pentru a nu curge din el in timpul transportului.
  • Ambalati produsul in cutia originala sau intr-o cutie de carton si sigilati coletul cu scotch.
  • Din cauza lipsei de responsabilitate cu care se manevreaza coletele de catre curieri va atentionam sa luati toate masurile necesare pentru a ambala produsele astfel incat acestea sa fie pe deplin protejate.

  EXCLUDERI DE LA GARANȚIE

  Nu fac obiectul acordării garanției acele bunuri, componente și accesorii, vândute ca piese de schimb, care sunt considerate consumabile sau bunurile care nu sunt constituite din piese şi subansambluri și asupra cărora nu pot fi efectuate operațiuni de întreținere sau reparare, din gama accesorii, garnituri, cabluri, componente plastic și cauciuc, filtre, uleiuri, carburanți, lichide, becuri, etc, printre care:

  • pinion de antrenare lant (sprocket), șină de ghidaj, sită moară/tocătoare, filtru de ulei, filtru de aer, componente din cauciuc (burduf cilindru, cot carburator, inele de cauciuc, furtune, simeringuri, curele, etc.)
  • becuri, ventilatoare, fulii, carcase plastic, mufe, stuțuri, roți sau role din plastic ;
  • aprinderile și releele (în cazul condensarii sau scurtcircuitului), bujie, cablu bujie, întrerupatoare, cabluri electrice;
  • amortizoare din cauciuc sau arc, cabluri (de ambreiaj, acceleratie, masa cosit, tractiune, etc),
  • saboți și plăcuțe frână, ambreiaje, ferodouri, arc ambreiaj;
  • elementele componente ale sistemului de taiere, ex: lant motofierastrau, disc motocositoare, cutit masa cosit, cutit masina gazon, cutit moara/tocatoare, etc.; tambur demaror, snur starter, arc demaror, maner starter, masa cosit, cutit masa cosit, pinteni, contracutite, dinti, suport reglaj, suport nuca, nuca, bieleta (intreg lantul cinemat)

  Condiții generale de neacordare a garanției:

  • Bunul a fost utilizat sau întreținut necorespunzător/impropriu fiind, după caz, expus la foc sau apă, suprasarcini de tensiune, suprasolicitare tehnică fără un nivel optim de răcire, temperaturi de îngheț sau extrem de calde, presiuni ridicate/scăzute, lovituri, zgârieturi, șocuri mecanice, substanțe chimice corozive, produse de curățare abrazive, impurități, poziționări greșite (în afara parametrilor privind planeitatea şi curba de lucru), etc cauzând deteriorarea mecanică, termică, electrică, electronică, plastică a suprafeței și materialului de bază sau a pieselor/componentelor din interior, (contrar instrucțiunilor certificatului de garanție, instrucțiunilor specifice sau condițiilor de operare menționate în manualul bunului sau pe eticheta ce însoțesc bunul).

  • Bunul a fost supus unor lucrări de montaj, instalare, intervenții service neautorizate, cu/fără deteriorarea sau înlocuirea pieselor/componentelor sau cu piese de schimb, lubrefianţi, combustibili, consumabile, accesorii diferite de cele recomandate de producător / importator

  • Bunul a fost utilizat în alt scop decât cel casnic (utilizare excesivă, comercială sau industrială) ce conduce la anularea calitatății de consumator sau în alte scopuri decât cele pentru care a fost construit/fabricat.

  • Bunul a fost utilizat și îngrijit/întreținut necorespunzător sau defectuos contrar instrucțiunilor specifice din manualul de utilizare

  • bunul prezintă deteriorări, precum zgârieturi sau fisuri ale produsului care nu au fost aduse la cunoștință vânzătorului în momentul achiziționării, fiind neconformităși acceptate de către dvs.

  • Bunul prezintă doar o uzură/exploare normală, conform scopului și destinației pentru care a fost produs precum și nivelului de utilizare a acestuia (uzură specifică în funcție de tipul de bun), mentenanța și reglajele periodice nefăcând obiectul garanției.

  • Bunul nu este însoțit de dovada documentelor care să ateste calitatea de client (certificat de garanție completat sau factură/bonului) sau seria si tipul produsului mentionate pe etichetă nu au fost protejate (nu sunt lizibile), sau au fost modificate, şterse sau înlocuite.

  • Produsele neridicate in termen de 60 de zile de la centrele de service vor fi declarate abandonate si predate catre centrele de colectare sau valorificate pentru recuperarea prejudiciului creat vanzatorului.

  Solutionarea garantiilor poate dura pana la 15 zile calendaristice de la receptionarea produsului de catre unitatea service.

  Formular de retur