• Filtre
  Subcategorie
  Brand
  Interval preț

  Scule auto-mecanica

  Alege din

  Produse

  ANTRENOARE SI TUBULARE

  CAPSATOARE

  CHEI AUTO - MECANICA

  CHINGI

  CIOCANE

  CLESTI AUTO-MECANICA

  CRICURI

  DIAMENTE STICLA

  FIERASTRAIE AUTO-MECANICA

  SUBLERE

  MENGHINE SI CLEME DE FIXARE

  PATENTI

  PERII

  PILE

  PISTOALE GRESAT

  PRESE SI EXTRACTOARE

  SURUBELNITE

  TRUSE SCULE

  TERMOMETRE

  Produse

  Autofiletante si alte scule auto - Instrumente utile pentru orice afacere in domeniul intretinerii si repararii de automobile

  Sculele pentru mecanica auto trebuie sa se regaseasca in orice service auto, chiar si in garajul unui sofer oarecare, dar care vrea sa fie pregatit pentru orice situatie imprevizibila. Calitatea si eficienta repararii si intretinerii automobilelor depind in mare masura de scule. Daca ai nevoie de scule si unelte de mana la preturi accesibile, poti gasi la Atomico.ro antrenoare si tubulare, chei, clesti auto, prese si extractoare, ciocane, truse de scule, termometre, precum si multe alte instrumente utile, fara de care nu ti-ai putea desfasura activitatea.

  Scule auto - Diversitate, marci de renume si preturi accesibile

  Sculele pentru mecanica auto din magazinul nostru sunt diverse, fabricate de producatori renumiti pentru rezistenta, durabilitate, performante ridicate, care raspund eficient si profesional oricarei nevoi tehnice. Astfel, poti opta pentru seturi de antrenoare si tubulare simple sau cu design special, ce maresc forta de apasare, pentru capsatoare potrivite pentru montarea tapiteriei masinilor, pentru chei auto de diferite forme si dimensiuni (chei fixe, inelare cu cot, imbus, combinate), pentru chingi dotate cu clichet si carlig dublu, pentru diverse tipuri de ciocane (de lacatuserie, pentru tabla). De asemenea, tot aici vei gasi clesti cu varf ascutit sau cu blocare, diamante pentru taiat sticla, cu corp din fier, fierastraie auto reglabile, subler digital pentru efectuarea de masuratori exacte, menghine si cleme de fixare, cu dimensiuni diferite, patenti polisati si tratati contra ruginei, perii de sarma, pile, pistoale de gresat manual, prese si extractoare, surubelnite de precizie, cu clichet, truse de scule complete si termometre cu infrarosu.

  Produse complementare