Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Brand
  Interval preț

  Truse scule

  Alege din

  Produse
  Produse

  Trusa de scule – echipamentul profesional esential in orice casa

  In domeniul constructiilor si al reparatiilor, nu exista loc pentru niciun compromis in ceea ce priveste calitatea si performanta. Trusele de scule sunt echipamente profesionale concepute pentru a te ajuta sa lucrezi cat mai eficient.

  Fiecare set de trusa cu scule auto contine o adevarata colectie foarte bine organizata de instrumente esentiale pentru ca tu sa fii pregatit pentru orice activitatea care ar necesita un astfel de instrumentar. De la chei de auto-mecanica si surubelnite de calitate din categoria sculelor de auto-mecanica si pana la ciocane, intr-o trusa de unelte vei avea la un loc toate produsele necesare pentru orice lucrare.

  Truse de scule – instrumente profesionale pentru lucrari de calitate

  Un aspect esential al truselor cu scule il reprezinta materialul din care este fabricata fiecare piesa. Rezistenta la uzura, coroziune si utilizari repetate garanteaza o lunga durata de viata a produselor profesionale din fiecare trusa de scule de mana si nu numai.

  Pentru ca uneori este nevoie de instrumente pentru lucrari mari, cum ar fi un cricul necesar pentru ridicarea masinii, instrument crucial in trusa de scule auto, iar alteori de un simplu cleste de auto-mecanica sau o surubelnita, fiecare trusa de scule profesionala este gandita astfel incat sa se adapteze oricarui proiect. Avand intotdeauna la indemana instrumentele necesare, vei economisi timp si efort. In plus, trusele de unelte si cele de scule auto profesionale se transporta si se depoziteaza usor.

  Alege sa lucrezi cu o trusa de scule auto profesionala de pe site-ul nostru, care include antrenoare si tubulare, chei de auto-mecanica si alte piese ce compun si trusa de scule a unui mecanic auto, si transforma atelierul sau spatiul de lucru intr-un loc al lucrarilor de exceptie.

  Produse complementare