• Filtre
  Brand
  Interval preț

  Prese si extractoare

  Alege din

  Produse
  Produse

  Extractor rulmenti - modele solide cu forte ridicate

  Extractoarele de rulmenti sunt echipamente foarte importante intr-o multime de domenii, cu preponderenta in domeniul mecanicii auto. Scopul acestora este acela de a ajuta la extragerea rulmentilor din locurile stranse sau greu accesibile in masini si alte aplicatii. Extractoarele moderne ofera o solutie eficienta si cat se poate de sigura pentru intretinerea sau inlocuirea rulmentilor, fara a fi deteriorate componentele inconjuratoare.

  Pe Atomico.ro gasesti o gama variata de extractoare de rulmenti. Acestea sunt fabricate din Cr-V (otel crom-vanadiu) si dezvolta o forta maxima de 3000, 4000 sau chiar 5000 de kilograme. In oferta noastra gasesti modele de extractor rulment cu doua sau trei brate si cu lungimi de 8, 10 sau 15 cm. Modelele de extractor de rulmenti disponibile in gama noastra garanteaza o manevrare simpla si foarte precisa.

  Extractor rulmenti interior - scule versatile de mecanica auto

  Extractoarele de rulmenti sunt robuste si deosebit de eficiente, fiind solutii optime pentru indepartarea rulmentilor, dar si a altor piese axiale sau radiale care necesita indepartarea din spatii interioare, limitate. Prin utilizarea unor extractoare de calitate, se asigura protejarea componentelor din jurul rulmentilor, dar si fiabilitatea reparatiilor realizate.

  Gama de produse disponibile pe Atomico.ro include si alte echipamente cu utilitate in medii precum un atelier auto. Aici gasesti variante diverse de clesti auto, chei auto, dar si modele performante de menghina sau cricuri. Alege solutiile de care ai nevoie pentru atelierul tau si comanda-le online chiar acum!

  Produse complementare