Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Tip produs
  Brand
  Diametru refulare
  Lungime
  Material
  Utilizare
  Interval preț

  Accesorii furtunuri si fitinguri

  Alege din

  Produse
  Produse

  Accesorii de furtun pentru gradina - solutii complete pentru activitatile de irigare

  Activitatile de irigare a gradinii implica utilizarea de furtunuri de gradina, fitinguri si accesorii specifice. In aceasta categorie gasesti o diversitate bogata de accesorii de furtun, precum conectori, pistoale pentru stropit, adaptori, aspersoare, ramificatii, reductii, capete de aspersor, mufe, lance, tamburi pentru furtun etc.

  Rolul accesoriilor pentru furtunuri si al altor elemente necesare in irigatii este acela de a asigura o hidratare corecta a culturilor si de a permite administrarea in conditii de confort si rapiditate a apei necesara. Asadar, descopera gama noastra variata de accesorii de furtun pentru gradina, concepute pentru a-ti usura munca si a-ti eficientiza activitatile de gradinarit.
  La noi gasesti accesorii pentru furtunuri si fitinguri de la marci apreciate, care ofera produse fiabile si robuste, ideale pentru uz casnic.

  Accesorii de furtun pentru picurare - irigare precisa si eficienta pentru orice gospodar

  Sistemele de irigatie prin picurare sunt esentiale pentru o gradina sanatoasa si eficienta. Exploreaza colectia noastra de accesorii de furtun pentru picurare, care includ adaptori, conectori si multe altele. Aceste accesorii sunt ideale pentru a asigura o distributie precisa si constanta a apei catre plantele tale, economisind resurse si timp. Perfectioneaza-ti sistemul de irigatie si bucura-te de o gradina prospera cu minim efort!

  Pe langa accesoriile pentru furtunuri si fitinguri, in magazinul nostru gasesti si multe alte echipamente necesare in gestionarea apelor in gospodarie. Poti sa comanzi diverse pompe de apa, inclusiv pompe pentru suprafata si pompe submersibile pentru apa curata. Te ajutam si cu gestionarea apelor cu impuritati, pentru ca aici poti opta si pentru pompa submersibila pentru apa murdara. Alege Atomico.ro pentru varietate si livrare rapida!

  Produse complementare