Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Tip produs
  Brand
  Adancime de absorbtie
  Debit maxim
  Diametru refulare
  Inaltime de refulare
  Material
  Putere
  Putere motor
  Tip alimentare
  Tip motor
  Utilizare
  Interval preț

  Pompe Submersibile Apa Murdara

  Alege din

  Produse
  Produse

  Pompa submersibila de apa murdara – un ajutor de nadejde in situatiile neplacute din gradina ta

  Pompa submersibila pentru apa murdara este un dispozitiv conceput cu scopul de a pompa apa care contine niveluri ridicate de resturi sau alte elemente contaminante. De obicei, sunt utilizate atunci cand pompele submersibile de apa curata nu pot gestiona eficient tipul de apa pompat, cum ar fi cel din statiile de epurare a apelor uzate, santierele de constructii si subsolurile inundate. Pompele submersibile de apa murdara sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi otel inoxidabil. De asemenea, sunt proiectate pentru a fi completat scufundate in apa si folosesc rotoare pentru a impinge apa prin interiorul pompei si afara printr-o conducta de refulare

  In gospodarii, astfel de produse sunt utilizate in cadrul sistemelor de drenaj sau canalizare, dar si in cazul mobilizarii cantitatilor mari de apa rezultate in urma inundatiilor. In aceste contexte se recomanda folosirea unei pompe submersibile cu tocator pentru apa murdara , intrucat au rolul de a marunti resturile si reziduurile intalnite.

  Pompa submersibila pentru apa murdara – cum alegi produsul potrivit nevoilor tale?

  Pompele submersibile pentru apa murdara sunt instrumente esentiale pentru buna functionare a unei gospodarii, deoarece ajuta la eliminarea apei nedorite in anumite imprejurari. In oferta magazinul nostru vei gasi pompe submersibile pentru apa murdara la preturi excelente, inclusiv cu tocator. In plus, pe langa aceste dispozitive indispensabile din orice gospodarie, pe site-ul Atomico.ro mai exista si alte tipuri de pompe de apa, precum pompe de suprafata, motopompe si hidrofoare si accesorii, astfel incat sa ai parte de tot ajutorul de care ai nevoie in intretinerea si ingrijirea gradinii tale.

  Asadar, daca esti in cautarea unei pompe submersibile cu tocator pentru apa murdara sau unui alt tip de produs, dar nu stii care dintre ele iti poate fi de ajutor, echipa noastra te poate ghida spre varianta cea mai buna pentru tine.

  Produse complementare