Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Subcategorie
  Tip produs
  Brand
  Adancime de absorbtie
  Debit maxim
  Diametru
  Diametru refulare
  Inaltime de refulare
  Lungime
  Material
  Presiune de lucru
  Presiune maxima
  Putere
  Putere motor
  Tip alimentare
  Tip motor
  Utilizare
  Interval preț

  Pompe de Apa

  Alege din

  Produse

  POMPE SUPRAFATA

  POMPE SUBMERSIBILE APA CURATA

  POMPE SUBMERSIBILE APA MURDARA

  HIDROFOARE SI ACCESORII

  MOTOPOMPE

  FURTUN GRADINA

  ACCESORII FURTUNURI SI FITINGURI

  Produse

  Pompa submersibila - furtun de gradina pentru motopompa

  Motopompe si hidrofoare - Descopera gama de pe Atomico.ro

  Pompa de apa – element indispensabil pentru buna functionare a gospodariei tale

  O pompa de apa este un dispozitiv mecanic care transporta apa dintr-o parte in alta, iar acest lucru este absolut necesar in cadrul unei gospodarii. Exista diferite tipuri de pompe de apa, inclusiv pompe centrifuge si cu jet, fiecare proiectata pentru a raspunde nevoilor specifice de pompare. Intr-o gospodarie, pompa pentru apa poate ajuta la alimentarea cu apa a locuintei, dintr-o fantana sau o sursa apropiata de apa. De asemenea, un astfel de produs este benefic pentru irigarea gradinilor si a gazonului. In plus, acestea pot fi de ajutor in cadrul sistemelor de drenaj sau canalizare.
  In oferta magazinului nostru sunt disponibile pompe de apa la preturi de exceptie, fabricate din materiale de inalta calitate, care functioneaza atat pe baza de curent electric, cat si de combustibil.

  Pompa de apa – alege cea mai potrivita optiune pentru intretinerea gradinii sau curtii tale

  La Atomico.ro gasesti o gama bogata de produse de calitate, inclusiv pompe pentru apa la preturi excelente, potrivite nevoilor tale. Cand vine vorba de selectarea unei pompe de apa pentru curtea sau gradina ta, trebuie sa tii cont, in primul rand, de activitatea principala pentru care o vei utiliza, iar mai apoi de alte aspecte, cum ar fi pretul. In acest sens, magazinul nostru iti pune la dispozitie atat pompe de suprafata, cat si pompe submersibile de apa curata si pompe submersibile de apa murdara. Aceste dispozitive au mecanisme de functionare usor de inteles, ce asigura captarea si transportul apei chiar si de la mari adancimi. Daca ai nevoie sa asiguri un debit de apa, opteaza pentru unul dintre modelele de motopompe, respectiv hidrofoare si accesorii, de care ai putea avea nevoie pentru instalarea unui astfel de sistem in gradina sau in curte.
  Totusi, daca ai anumite neclaritati in legatura cu pompele pentru apa sau alte produse, membrii echipei noastre iti stau la dispozitie pentru a-ti raspunde la orice intrebare si, bineinteles, pentru a te ghida spre alegerea corecta.

  Produse complementare