• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Adancime de absorbtie
  Debit maxim
  Diametru refulare
  Inaltime de refulare
  Material
  Presiune de lucru
  Putere
  Putere motor
  Tip alimentare
  Tip motor
  Utilizare
  Interval preț

  Pompe Suprafata

  Alege din

  Produse
  Produse

  Pompe de suprafata cu diverse puteri si debite pentru uz casnic si profesional

  Va prezentam gama noastra de pompe de apa de suprafata fiabile si eficiente, concepute special pentru a satisface fiecare scenariu de lucru privind nevoia de pompare a apei. Pompele noastre de apa de suprafata sunt construite cu materiale durabile care le asigura longevitatea chiar si in medii dure. Sunt usor de instalat si intretinut, ceea ce permite utilizatorilor incepatori sau experimentati, in egala masura, sa beneficieze de aductiunea apei fara probleme tehnice dificile. De la pompele de apa curata de suprafata pentru uz casnic si pana la pompele de suprafata la preturi excelente pentru uz in domeniul santierelor sau irigatiilor, magazinul online Atomico.ro ofera modele perfecte pentru orice tip de cerinte.
  Echipa noastra de experti este intotdeauna pregatita pentru a te ajuta sa alegi pompa de suprafata de apa curata si accesoriile potrivite pentru nevoile tale specifice. Cu cunostintele si experienta lor vasta in acest domeniu, tehnicienii nostri te pot ghida prin intregul proces de achizitie, de la selectarea pompelor de apa potrivite, pana la instalarea si intretinerea acestora.

  Pompe de apa de suprafata pentru diverse scenarii de lucru

  Acestea sunt ideale pentru pomparea apei curate din puturi, foraje, rauri si lacuri, precum si pentru cresterea presiunii apei in aplicatii domestice, agricole si industriale, de exemplu in domeniul irigatiilor sau al distributiei apei. Cu o varietate de modele disponibile, oferim o solutie pentru fiecare nevoie.
  Pe langa gama noastra de pompe pentru apa de suprafata, oferim si o varietate de alte tipuri de produse si accesorii pentru domenii diverse de lucru. Astfel, pompele submersibile pentru apa murdara sunt perfecte pentru pomparea apelor uzate care contin solide sau suspensii, in timp ce pompele submersibile pentru apa curata sunt ideale pentru aplicatiile care necesita aductiuni de apa curata de la adancime. De asemenea, oferim hidrofoare si accesorii diverse, care iti permit sa cresti presiunea apei in casa sau in cadrul fermei ori a santierelor de lucru.

  Produse complementare