Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Brand
  Interval preț

  Surubelnite

  Alege din

  Produse
  Produse

  Surubelnitele – unelte esentiale in domeniul reparatiilor

  Surubelnitele sunt utile in orice gospodarie pentru diverse lucrari de reparatii sau de intretinere. De ce sa ceri imprumut de la vecini cand poti sa mergi in propria magazie si sa iti iei setul de surubelnite? Iti punem la dispozitie o gama variata, de la surubelnita tip stea la surubelnita dreapta, potrivite atat pentru reparatii simple, cat si pentru cele mai complexe, cum ar fi cele din domeniul auto. Cu siguranta, un astfel de set de surubelnite mecanice isi va gasi locul in trusa ta de scule de auto-mecanica – singurul lucru pe care il vei regreta e ca nu l-ai cumparat mai devreme.

  Surubelnita mecanica – un instrument util pentru orice situatie neprevazuta

  Deseori subestimata, o surubelnita mecanica poate avea un rol la fel de important in reparatia masinii ca un set de chei de auto-mecanica. Din trusa de scule nu trebuie sa iti lipseasca o surubelnita clichet cu capete interschimbabile, pe care o poti folosi mai ales in situatiile de urgenta, atunci cand trebuie sa demontezi vreo componenta.

  ndiferent daca esti mecanic auto de meserie sau iti place sa inspectezi componentele masinii tale din cand in cand, aceste surubelnite iti vor fi de folos. La fel cum iti sunt si patentii, ciocanele sau clestii de auto-mecanica. Surubelnitele mecanice isi vor dovedi utilitatea si in alte lucrari de reparatie prin casa sau prin gospodarie. La Atomico vei gasi intotdeauna o gama variata de surubelnite si alte scule si unelte de mana de calitate, rezistente in timp.

  Produse complementare