• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Interval preț

  Folii si plase

  Alege din

  Produse
  Produse

  Plasa de umbrire a solariilor si diverse modele de folii

  Pentru recolte bogate si sanatoase, este foarte important ca solariile sa fie dotate cu sisteme de protectie a rasadurilor. Am inclus in oferta disponibila pe site-ul Atomico o gama bogata de modele de plasa de umbrire pentru solarii. Variantele de plasa de protectie pentru solar pe care le poti achizitiona de pe site-ul nostru sunt produse din materiale de calitate, care le fac sa fie puternice si rezistente.

  <p>Iti oferim plasa de umbrire pentru solarii care permite reutilizari multiple, gratie duratei lungi de viata pe care o are. Modelele din oferta noastra asigura protectia culturilor impotriva daunatorilor de orice fel si protejeaza intreaga structura a solarului de actiunea razelor solare, a zapezii si a vantului. Gradul de umbrire pe care il garanteaza orice plasa pentru solar din oferta noastra este de 80%

  Plasa de umbrire pentru solar de 10 m latime si alte dimensiuni

  Pe site-ul Atomico gasesti echipamente de protectie pentru gospodari si meseriasi, precum si solutii special concepute pentru solarii si sere. Accesoriile pentru gradina si ferma din oferta noastra sunt disponibile in dimensiuni variate, pentru a se putea adapta oricarei situatii in care ai putea avea nevoie de ele.

  Alege plasa verde pentru solar cu dimensiuni de la 2 x 10 metri, pana la 2 x 100 metri. Orice plasa pentru solarii ai alege, beneficiezi de calitate garantata si de un sprijin pe termen lung in activitatea ta de fermier sau gospodar. Tot la noi gasesti si pompe de apa sau atomizoare si pompe de stropit. Adauga in cos produsele de care ai nevoie pentru a-ti completa solarul si comanda-le online chiar acum!

  Produse complementare