• Filtre
  Subcategorie
  Brand
  Capacitate rezervor
  Capacitate rezervor solutie
  Distanta pulverizare orizontala
  Material
  Tip alimentare
  Tip motor
  Interval preț

  Atomizoare si pompe de stropit

  Alege din

  Produse

  ATOMIZOARE

  POMPE DE STROPIT (VERMORELE)

  Produse

  Atomizatoare si pompe de stropit pentru gospodari profesionisti

  Vermorele si atomizatoare - Descopera gama de pe Atomico.ro

  Atunci cand vine vorba de plantatiile tale, cu siguranta vrei sa ai grija de ele in cel mai bun mod posibil. Pentru a te asigura ca vei avea parte de recolta mult dorita, trebuie sa apelezi la produse esentiale, cum ar fi atomizoarele si pompele de stropit. Alaturi de motosape si hidrofoare, acestea sunt cele mai importante produse de care te poti folosi pentru a avea rezultatele mult dorite.

  Atomizorul, aliatul tau de incredere in lupta cu parazitii

  In oferta noastra vei gasi atat pulverizatoare, cat si atomizoare profesionale, cu motor termic, pe benzina, iar acestea te vor ajuta sa previi aparitia bolilor, dar si a parazitilor in recolta ta. Iti punem la dispozitie cele mai bune dispozitive pentru a te asigura ca vei avea o recolta sanatoasa si in acest an. Produsele pe care le vei descoperi in oferta Atomico vin cu motoare de puteri diferite si caracteristici diverse, pentru ca tu sa poti face alegerea potrivita pentru situatia ta.

  Pompa de stropit, elementul cheie pentru o plantatie sanatoasa

  Pompele pentru stropit te vor ajuta sa iti mentii plantatia sanatoasa. Fie ca este vorba despre o livada cu pomi fructiferi, fie ca este vorba despre o vie sau o gradina, toate trebuie stropite, iar pompele si pulverizatoarele din gama noastra vor raspunde acestei necesitati. Poti sa alegi o pompa pentru stropit de mana (manuala), portabila, pentru un confort marit si o eficienta deosebita. Orice alegere ai face, insa, ai garantia ca vei primi un produs cu un raport calitate-pret excelent, atat in cazul produselor ceva mai ieftine, cat si in cazul celor scumpe.

  Produse complementare