Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Tip produs
  Brand
  Capacitate rezervor
  Debit aer refulat
  Presiune de lucru
  Putere
  Interval preț

  Compresoare cu ulei

  Alege din

  Produse
  Produse

  Compresor de aer cu ulei - fiabilitate si durabilitate in industria constructiilor

  In industria constructiilor, sculele si utilajele de constructii, cum ar fi compresoarele de aer pe ulei reprezinta un element important pentru a asigura o performanta eficienta in diverse utilizari din acest domeniu. Acestea sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor, durabilitatea si capacitatea de a furniza aer comprimat de inalta calitate pentru o varietate de utilizari in constructii si diverse industrii.

  Unul dintre aspectele definitorii ale compresoarelor de aer cu ulei este utilizarea uleiului pentru lubrifiere si racire. Acest lucru contribuie la reducerea frecarii si a temperaturii in compresorul pe ulei, prelungind, astfel, durata de viata a acestuia. Aceste caracteristici fac ca aceste produse sa fie ideale pentru sarcini intense si pentru utilizare pe termen lung in medii de lucru dificile din industria constructiilor.

  Compresoare cu ulei - ideale pentru furnizarea de aer comprimat in mod eficient

  Atunci cand vine vorba de compresoare si scule pneumatice, compresoarele de aer cu ulei sunt preferate pentru ca pot furniza un flux de aer constant si de inalta calitate. Aceasta este o cerinta esentiala intr-o varietate de utilizari, cum ar fi pulverizarea vopselei, indepartarea ruginii, perforarea sau strangerea suruburilor. Performanta constanta si presiunea reglabila ajuta aceste echipamente sa fie potrivite pentru o multitudine de sarcini.

  Fiabilitatea si durabilitatea compresoarelor de aer cu ulei sunt esentiale in industria constructiilor, unde echipamentele trebuie sa reziste in conditii de lucru dificile si sa poata functiona eficient zi de zi. Asadar, acum este momentul sa consulti catalogul cu produse de la Atomico si sa alegi un compresor de aer pe ulei care sa corespunda nevoilor tale de utilizare din domeniul constructiilor.

  Produse complementare