• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Amperaj
  Capacitate acumulator
  Forta percutie
  Putere
  Tip acumulator
  Tip alimentare
  Tip lucrare
  Utilizare
  Viteza maxima rpm
  Interval preț

  Pistoale de impact

  Alege din

  Produse
  Produse

  Pistol de impact - instrument util pentru indeplinirea diferitelor sarcini in mod eficient

  Lucrezi acasa, in atelier sau intr-un service auto si nu vrei sa-ti pierzi timpul desfacand sau insuruband? Alege un pistol de insurubat cu impact din magazinul nostru si bucura-te de numeroasele sale avantaje! Pe langa aceste produs util, Atomico.ro iti pune la dispozitie si diferite ale tipuri de scule electrice, fabricate de producatori renumiti in domeniu pentru calitate, performante si preturi corecte.
  Pistoalele cu impact pot fi semiprofesionale si profesionale, putand fi utilizate si pentru proiecte de tip hobby si fiind ideale pentru desfacerea prezoanelor de la roti, a suruburilor ruginite sau vechi, dar si pentru a putea lucra in locuri mai stramte, cu un singur brat. Preturile acestor produse sunt accesibile, indiferent ca este vorba despre produse cu alimentare cu aer, pistoale de impact cu acumulator sau modele electrice.

  Pistolul cu impact - caracteristici tehnice de top si eficienta maxima

  In magazinul nostru gasesti pistoale de impact cu forta de percutie 300, 400, 550, 610 Nm, cu putere de 1050W si cu viteza maxima diferita (2300, 2350, 2900, 3550, 7000 rpm). Toate produsele sunt fabricate din materiale rezistente, robuste si durabile. Pistoalele de insurubat cu impact profesionale se folosesc in lemn si metal, indeplinind sarcini de lucru eficient si foarte simplu. Poti comanda chiar acum un pistol cu impact electric sau cu acumulator la preturi accesibile, dar si orice alt echipament de care ai nevoie, fie ca este vorba despre fierastraul electric, ciocanul rotopercutor, fie despre polizorul unghiular flex, bormasina sau despre multe alte dispozitive performante!

  Produse complementare