• 53 Produse

  Motosapa pe benzina este echipamentul util unui adevarat gospodar care vrea sa-si ingrijeasca bine terenul, indiferent de anotimp. Aceasta unealta ii permite sa obtina rezultate uimitoare intr-un timp scurt, cu minim de efort, asa ca magazinul online Atomico.ro pune la dispozitia tuturor celor care au nevoie de un echipament de top o gama larga de produse performante, ce pot fi manevrate de o singura persoana (barbat sau femeie), fara nicio problema.

  Motosapa pe benzina - Care sunt cele mai bune modele?

  In magazinul nostru exista modele mici sau mari de motosape,inzestrate cu motor electric, diesel sau pe benzina, in asa fel incat orice persoana, indiferent de buget, sa gaseasca produsul adecvat nevoilor sale. Motocultorul pe benzina se remarca prin puterea motorului (de la 1.7, 2, 2.7 pana la 9,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18 CP) si diferitele performante tehnice. Cu cat un motor are mai multi CP, cu atat este mai puternic, consumand, totusi, mai mult combustibil. Aici exista motosape simple sau pachete cu motocultoare profesionale, dotate cu functii de top (ghidon pliabil, inaltime reglabila, protectia motorului) si cu diferite posibilitati de atasare a accesoriilor.

  Motosapa pe benzina din mediul online - Eficienta si randament de necontestat

  Produsele din magazinul nostru au preturi accesibile, functii numeroase si accesorii
  care le transforma intr-un adevarat must-have pentru orice gospodar priceput. Ele sunt eficiente in lucrari de tip hobby, semiprofesional si profesional, remarcandu-se prin designul ergonomic, motorul puternic, dar si rezistenta la uzura.