• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Numar de viteze
  Putere motor
  Tip motor
  Interval preț

  Motosape pe benzina

  Alege din

  Produse
  Produse

  Motosapa pe benzina - ajutorul de nadejde al oricarui agricultor

  Motosapele pe benzina sunt unelte agricole motorizate, utilizate pentru a pregati terenurile pentru arat, semanat, plantat ori pentru toate lucrarile de intretinere necesare. Acestea sunt echipate cu un motor pe benzina, care face ca lama din dotare sa se miste cu mare viteza si sa prelucreze cu usurinta pamantul.

  Motosapele pe benzina sunt construite cu un sasiu solid si sunt prevazute cu un sistem de franare pentru siguranta in cursul manipularii. De asemenea, aceste motosape si motocultoare sunt echipate cu un sistem de pornire simplu de utilizat.

  Motosape pe benzina - gama variata de modele potrivite pentru terenul tau

  Motosapele pe benzina sunt folosite in principal in agricultura si silvicultura, dar pot fi utilizate si pentru alte activitati din domeniul horticol sau chiar zootehnic. Pe site-ul nostru sunt disponibile sapatoare pe benzina pe mai multe dimensiuni si capacitatii, pentru a se potrivi pentru fiecare sarcina in parte si, desigur, pentru dimensiunile terenurilor. Astfel, ai posibilitatea de a selecta o motosapa mica pe benzina, in cazul in care suprafata pe care o prelucrezi este restransa, ori pentru un model mai mare, perfect pentru zonele extinse ce necesita lucrari mai complexe.

  De asemenea, pentru specialistii din agricultura care sunt responsabili de terenurile mari, adaugarea unei remorci la motosapatoarea pe benzina le va usura munca. Aceasta are un volum incapator, care permite stocarea si transportul de plante sau crengi uscate pe masura ce se desfasoara activitatea de teren. Asadar, indiferent daca esti incepator sau daca ai experienta in domeniu, cu siguranta o motosapa cu benzina iti va fi de un real ajutor in toate activitatile pe care ti le propui!

  Produse complementare