• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Putere motor
  Tip alimentare
  Tip motor
  Interval preț

  Motoburghie pe benzina

  Motoburghie pe benzina - Alege din

  Produse
  Produse

  Motoburghie pe benzina - Descopera produsele din gama Atomico.ro

  Motoburghie cu benzina pentru lucrari agricole si constructii

  Orice gospodar are nevoie de ajutoare de nadejde pentru a-si ingriji gradina, campul, livada sau propria curte. De aceea, un motoburghiu este unealta care iti usureaza si eficientizeaza munca.

  Fie ca in activitatile tale de zi cu zi se numara pomicultura, horticultura, amenajarea teritoriului sau lucrezi in constructii, motoburghiul este utilajul perfect, care faciliteaza buna desfasurare a acestora. Datorita materialelor de calitate si rezistente din care este fabricat, porneste rapid chiar si dupa ce nu a fost utilizat o perioada mai lunga de timp. De asemenea, intretinerea si curatarea sunt operatiuni usoare, de care nu trebuie sa iti faci griji. Orice model ai alege, iti va satisface cu siguranta toate asteptarile!

  Motoburghiu pe benzina - Cum alegi modelul potrivit pentru tine?

  Motoburghiul pe benzina trebuie ales in functie de operatiunile in care urmeaza sa il folosesti. Fie ca ai nevoie de gauri pentru arbusti, plante, stalpi, garduri, fie ca prelevezi probe de sol pentru studii geologice, un astfel de utilaj iti va fi de mare ajutor, fiind alternativa ideala lopetilor sau altor scule si unelte pentru gradina folosite in acest scop. Motoarele in 2 timpi pot avea o putere de la 2.2 CP, 2.8 CP, pana la 7 CP. De asemenea, ia in considerare capacitatea rezervorului, numarul de viteze si adancimea de lucru la care poate ajunge. Pentru uzul casnic, poti incerca motoburghiele destinate activitatilor de tip hobby, iar pentru avansati sunt disponibile si modele profesionale. Descopera toate produsele de pe site si gaseste-l pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor tale!

  Produse complementare