• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Putere motor
  Tip alimentare
  Tip motor
  Tip propulsie
  Viteza maxima rpm
  Interval preț

  Masini de tuns iarba

  Alege din

  Produse
  Produse

  Masini de tuns gazon pe benzina la un pret accesibil disponibile pe Atomico!

  Masina de tuns iarba - Aparat pentru ingrijirea perfecta a curtii, livezii sau gradinii

  Taierea ierbii si a gazonului este o operatiune usoara, realizata intr-un timp scurt, cu ajutorul unei masini de tuns performante, asa ca magazinul Atomico.ro vine in intampinarea tuturor cu o oferta bogata de astfel de dispozitive, care se remarca prin calitatea superioara a materialelor, prin durabilitate si rezistenta, dar si prin preturile accesibile.

  Masina de tuns iarba - Modele diferite in mediul online

  In magazinul nostru pot fi gasite diferite echipamente de taiat iarba, cum ar fi motocoase de umar, cu disc rotativ, cu masa, foarfeci de tuns gardul viu, scarificatoare, aeratoare pentru gazon, dar si masini de tuns apreciate pentru caracteristicile de top, cu dimensiuni si greutate variate. Dispozitivele de tuns sunt manuale sau automate, electrice (cu cablu sau/si cu acumulator) sau alimentate cu combustibil (benzina), cu autopropulsie, cu impingere, de tip hobby, semiprofesional sau profesional. Exista modele care pot taia iarba de mici dimensiuni, dar si pe cea inalta, cu inaltime minima de taiere aflata intre 1 si 10 cm, cu o latime de taiere sub 40 de cm, intre 40 si 50 de cm sau intre 51 si 60 cm, dotate cu motoare diferite (de la 1.8 CP la 8CP) si cu putere de la 1000 la 1800 W.

  De asemenea, din magazinul Atomico.ro se pot achizitiona masini de tuns iarba ieftine, adecvate pentru suprafete mici sau mari (sub sau de 250, 350, 800, 1000, 1500, 2000 mp), astfel incat proprietarul sa reuseasca sa-si transforme curtea intr-o zona ingrijita si luminoasa.

  Produse complementare