• Filtre
  Subcategorie
  Tip produs
  Brand
  Latime de lucru
  Putere motor
  Tip alimentare
  Tip maner
  Tip motor
  Tip pornire
  Tip propulsie
  Viteza maxima rpm
  Interval preț

  Motocoase si masini de tuns iarba

  Alege din

  Produse

  MOTOCOASE DE UMAR

  MASINI DE TUNS IARBA

  FOARFECI DE TUNS GARD VIU

  ACCESORII SI CONSUMABILE MOTOCOASE SI MASINI DE TUNS IARBA

  Produse

  Motocoase pentru gradini mici si mari

  Motocoase si masini de tuns iarba - Descopera gama de pe Atomico.ro

  Nimic nu vorbeste mai bine despre o persoana care locuieste la casa decat gradina sau gazonul. Daca vrei ca acestea sa fie impecabile, in ceea ce priveste ingrijirea lor, la noi poti gasi o gama larga de motocoase si masini de tuns iarba care sa te ajute sa mentii aspectul gazonului usor si profesional.

  Motocoase pentru gradini mici si mari

  Motocositoarele sunt ideale pentru gradinile cu suprafete mari, dar se pot adapta si pentru cele mai mici. Insa, daca te intereseaza intretinerea unui spatiu de dimensiuni reduse din fata casei, o
  masina de tuns gazonul
  poate fi mai potrivita.

  Atunci cand alegi o motocoasa, indiferent ca este una ieftina sau mai scumpa, ar trebui sa fii atent la puterea sa - de aceea, in oferta noastra online vei gasi modele pentru orice nevoie. Sau poate vrei ceva mai putin pretentios, caz in care o masina de tuns iarba
  manuala poate fi o optiune mai buna.

  Cand este bine sa alegi motocoasele profesionale?
  Pentru spatii mari, de acasa sau de la firma, motocositoarele profesionale reprezinta cea mai buna alternativa. In comparatie cu o masina de taiat iarba, acestea sunt mult mai puternice si mai rapide.

  Poti opta si pentru alte tipuri de cositoare de tuns iarba, care sunt potrivite pentru diferite suprafete. Indiferent de alegere, te vei bucura de un raport calitate-pret exceptional.

  Exista o varietate mare de motocoase pentru toate buzunarele si nevoile, asa ca daca te intereseaza sa iti mentii gradina sau gazonul in cea mai buna forma, ai de unde alege.

  Produse complementare