• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Capacitate acumulator
  Diametru disc
  Putere
  Tip acumulator
  Tip alimentare
  Tip lucrare
  Tip miscare
  Utilizare
  Viteza maxima rpm
  Interval preț

  Masina de Slefuit

  Alege din

  Produse
  Produse

  Masina de slefuit pereti si tavane, precum si alte suprafete

  Masina de slefuit lemn sau glet este o unealta foarte importanta pentru profesionistii si meseriasii care vor sa netezeasca suprafetele de lucru. Un slefuitor rotativ actioneaza cu precizie si putere asupra unei game largi de materiale, pregatindu-le pentru finisare. Pe Atomico.ro gasesti scule electrice de calitate, inclusiv modele de aparat de slefuit lemn sau aparat de slefuit pereti cu aspirator.

  Cu ajutorul unui slefuitor de pereti cu aspirator, poti lucra precis si curat. De aceea, iti oferim aparat de slefuit pentru pereti de la marci cunoscute si de incredere. Modelele noastre de masini de slefuit te ajuta sa pregatesti suprafetele in mod corespunzator si sa scapi de denivelari. Pentru pereti perfect netezi, alege un aparat de slefuit pentru glet cu putere mare. Noi iti punem la dispozitie solutii cu putere care variaza de la 350 pana la 1100 W.

  Masina slefuit - pentru netezirea optima a oricarei suprafete

  Chiar si pentru structuri pe baza de lemn, aici gasesti masina de slefuit lemnul tip hobby, semi-profesionala sau profesionala. Tot ce ai de facut este sa alegi masina de slefuit rotativa in functie de putere sau de diametrul discului (125, 150, 180 sau 225 mm) si sa alegi slefuitorul pentru pereti sau masina de slefuit pereti si tavane cu pretul si caracteristicile cele mai convenabile.

  Atomico.ro iti ofera, pe langa modele de rindea electrica de mana sau masina de slefuit cu aspirator, si bormasini, polizoare unghiulare, ciocan rotopercutor sau mixere electrice. Ai la dispozitie o gama ofertanta de scule electrice pentru meseriasi si profesionisti, astfel incat toate lucrarile tale sa fie incheiate cu rezultate satisfacatoare.

  Produse complementare