• Filtre
  Brand
  Interval preț

  Scule zugravit

  Alege din

  Produse
  Produse

  Trafalet – solutie rapida de vopsire a suprafetelor pentru incepatori

  Te-ar tenta sa daruiesti peretilor o infatisare noua? Calitatea ustensilelor de lucru este la fel de importanta ca si tipul vopselei pentru care optezi. Trafaletul este cheia fermecata a incepatorilor, gratie usurintei cu care poate fi folosit. Pentru vopsirea zonelor aflate la inaltime, trafaletul poate fi atasat unei extensii, iar ulterior, unealta poate fi curatata simplu cu apa si sapun pentru o noua utilizare. Trafaletii sunt echipati cu manere ergonomice, ce mentin incheieturile relaxate si permit manevrarea eficienta.

  Gama de trafaleti mici si mari pentru diverse vopsele sau lavabile se adreseaza atat lucrarilor casnice, cat si celor profesionale. Trafaletii pentru vopsit si zugravit sunt o varianta economica prin comparatie cu alte unelte. Pentru lucrari de amenajare interioara si exterioara, magazinul nostru iti propune scule pentru constructii], gletiere, dalti, plus multe alte unelte pe care le poti achizitiona online.

  Pensule pentru vopsit - modele pentru lucrari tip hobby sau profesionale

  Selectia de pensule pentru vopsit ofera o diversitate marimi. Incepand de la pensule cu latime de 25mm, 50mm si pana la 100mm. Firele de par ale pensulei de vopsit asigura un nivel optim de rezistenta in utilizarea frecventa si la contactul cu vopsele si diluanti. Manerele sunt acoperite cu o pelicula de vopsea protectiva, iar designul cu un orificiu permite depozitarea suspendata pentru economie de spatiu.
  Ofera-ti bucuria lucrului bine facut cu ajutorul sculelor de zugravit care includ atat trafalete de vopsit, tavita pentru trafalet, cat si set de pensule pentru vopsit la preturi pentru toate buzunarele. Nu ezita sa duci proiectele tip hobby la un nivel profesionist cu selectia de masini pentru gresie si faianta, mistrii sau spacluri], unelte dedicate unui spectru larg de lucrari.

  Produse complementare