• Filtre
  Brand
  Interval preț

  Gletiere

  Alege din

  Produse
  Produse

  Gletiera - scula nelipsita pentru finisajul peretilor

  Gletiera cu dinti este o scula pe care este nevoie sa o folosesti la finisajele peretilor, atunci cand aplici primele straturi de material. Tencuiala aplicata corect cu ajutorul acestei gletiere din inox va constitui o baza solida pentru urmatorul strat de aplicat pe perete. Astfel, pe site-ul nostru gasesti o gama larga de scule pentru constructii , printre care se enumera si gletiera pentru glet, gletiera crestata din inox, racleta pentru rigips sau din cauciuc (pentru uz industrial), cu placa de baza din cauciuc spumos. Suprafata pe care o acopera aceste gletiere variaza de la 280130 mm la 230100 mm, in functie de nevoile fiecarui gospodar. Produsele pe care le gasesti aici sunt la preturi bune, ti se ofera suport tehnic, viteza de livrare este suficient de mare si cumparaturile alese vor fi in siguranta.

  Gletiere - utile si practice in orice gospodari

  Daca vrei sa inlocuiesti sculele din gospodarie cu alte versiuni mai puternice si mai avansate, esti sigur ca pe Atomico.ro gasesti oferte supercompetitive care sa te determine sa faci cea mai buna alegere. Gletiere pentru glet regasesti in diferite variante, in functie de tipul peretilor sau al operatiunilor de efectuat: din inox, din cauciuc, zimtata, pentru finisaj, pentru rigips. Gletiera dintata este foarte utila pentru aplicarea primelor straturi de material si pentru o buna aderenta a gletului.
  Gasesti aici si produse de inalta calitate pentru zidarie si amenajari interioare, precum: daltii, spacluri, mistrii, scule pentru zugravit, masini pentru gresie si faianta. Alege sa achizitionezi produsele potrivite pentru gospodaria ta si timpul castigat va fi indicatorul important care sa te determine sa mai faci cumparaturi on-line de aici.

  Produse complementare