• Filtre
  Brand
  Interval preț

  Ciocane si tarnacoape

  Alege din

  Produse
  Produse

  Ciocan de diferite dimensiuni, din materiale de cea mai buna calitate

  Utilizarea unor scule pentru constructii care sa usureze munca este secretul celor mai priceputi meseriasi. Cu ajutorul celor potrivite, nu doar ca iti va fi mult mai facil sa finalizezi sarcinile de lucru, ci vei reusi sa obtii si rezultate mai bune. La Atomico.ro gasesti ciocane produse din materiale de cea mai buna calitate, capabile sa iti fie utile in cadrul oricarei lucrari. Iti oferim ciocan de cauciuc, dar si ciocan metalic, la preturi foarte avantajoase.

  Modelele de ciocan din cauciuc la pret bun pe care le poti comanda online de pe site-ul nostru cantaresc 220 sau 450 de grame si sunt produse din materiale rezistente. Un ciocan din cauciuc de la Atomico.ro este, de fapt, un ciocan de cauciuc si plastic, avand manerul produs din material plastic, pentru o utilizare cat mai confortabila. Ciocanele metalice, din otel carbon forjat, au maner din fibra de sticla.

  Ciocan de dulgher si ciocan de zidarie, pentru meseriasii adevarati

  In gama noastra am inclus modele de ciocane de dulgherie, precum si ciocane de zidar, astfel incat toti meseriasii sa gaseasca usor sculele de care au nevoie, pentru a-si usura munca. Iti oferim o gama variata de ciocane de zidarie la pret excelent, cu termene de garantie avantajoase!

  Tot de la Atomico.ro poti comanda si alte scule, precum clesti pentru constructii, dalti sau fierastraie. Te ajutam sa lucrezi in conditii de eficienta si siguranta, cu ajutorul unor scule produse din materiale de calitate si disponibile la preturi atractive. Profita acum de promotiile excelente si comanda online ciocane si alte scule si unelte de care ai nevoie. Beneficiezi de livrare rapida!

  Produse complementare