Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Brand
  Interval preț

  Clesti constructii

  Alege din

  Produse
  Produse

  Cleste pentru nituri - calitate si excelenta pentru fiecare proiect de constructii

  Clestii pentru constructii sunt unelte esentiale pentru orice proiect. Printre acestia se numara clestii pentru nituri, care sunt indispensabili pentru asamblarea si fixarea diverselor materiale, fiind proiectati pentru a asigura o prindere sigura si durabila a niturilor. Un alt tip de cleste extrem de util este clestele pentru sarma, ideal pentru taierea si manipularea sarmei in diverse proiecte de constructie sau reparatii. La fel de important este si clestele taietor, precum cel de cabluri, conceput special pentru a taia cabluri groase fara a deteriora structura interna a acestora.

  Pentru lucrarile ce necesita o prindere mai adanca si acces dificil, clestele lung este o varianta potrivita. Cu un design alungit si subtire, acest cleste permite accesul in zone inguste. De asemenea, clestele pentru cuie este conceput pentru indepartarea rapida si usoara a acestora, fara a deteriora suprafetele.

  Cleste pentru sarma si alte modele versatile pentru nevoi diferite

  Pentru lucrarile de montare a gardurilor, clestele de legat gardul si clestele pentru plasa de gard sunt unelte de neinlocuit. Acestea asigura o fixare rapida si sigura a sarmei si plasei, facilitand montarea gardurilor intr-un timp scurt si cu efort minim. Clestele cu varf indoit sau ascutit este ideal pentru prinderea, taierea si indoirea firelor si altor materiale in locuri greu accesibile.

  In magazinul nostru online, Atomico, gasesti o gama larga de clesti de constructie, precum clestele taietor de cabluri, de nituit, de scos cuie si multe alte modele versatile. De asemenea, iti punem la dispozitie si unelte complementare, precum scule pentru constructii pentru diversele nevoi din domeniu, dalti necesare detaliilor fine de taiere a lemnului si fierastraie pentru a taia intr-un mod eficeint diverse materiale. Fie ca esti profesionist in constructii sau un pasionat de bricolaj, alege clestii pentru constructii si alte unelte potrivite pentru proiectele tale!

  Produse complementare