• Filtre
  Brand
  Interval preț

  Protectie mecanica

  Alege din

  Produse
  Produse

  Manusi pentru mecanic auto – protectie si performanta

  Masurile de siguranta sunt un aspect extrem de important cand vine vorba de meseria de mecanic auto. Pentru a te asigura ai toate elementele care iti sunt necesare pentru a-ti desfasura activitatea intr-un mod cat mai responsabil si sigur, pe site-ul nostru gasesti o selectie variata de echipamente de protectie. Bineinteles, nu este indicat sa muncesti fara sa porti incaltaminte de protectie. O alta piesa indispensabila mecanicilor sunt manusile de mecanic auto, care se dovedesc a fi un accesoriu esential cand vine vorba de protectie. Prin simplul fapt ca iti amintesti sa porti astfel de manusi de protectie, poti evita situatii neplacute.

  Manusi pentru mecanic – accesoriul indispensabil al mecanicilor responsabili

  Pentru o echipare corespunzatoare la locul de munca, un set de manusi pentru protectie mecanica este de nelipsit. Pe site-ul nostru gasesti manusi din nitril pentru mecanic auto care sunt rezistente la uzura si au o durabilitate sporita. De asemenea, manusile din latex pentru mecanic auto sunt si ele o varianta excelenta de protectie a mainilor. Modelele noastre sunt prevazute cu o captuseala interioara, care ofera o senzatie placuta in timpul purtarii si te ajuta sa iti mentii mainile uscate. In plus, avem modele care ofera protectie termica sau izolare impotriva temperaturilor extreme, caracteristici foarte importante pentru un mecanic responsabil.

  Majoritatea manusilor de mecanic au o prindere sigura, adesea sub forma de inchidere cu scai sau elastic, pentru a se asigura ca raman fixate pe maini in timpul activitatilor intense. Manusile din nitril pentru mecanic, la fel ca cele fabricate din latex, sunt o parte integranta a echipamentului de protectie si contribuie semnificativ la mentinerea confortului si a sigurantei mecanicilor in activitatile lor zilnice.

  Produse complementare