• Filtre
  Subcategorie
  Brand
  Marime
  Interval preț

  Manusi

  Alege din

  Produse

  PROTECTIE MECANICA

  PROTECTIE TAIERE SI PERFORATII

  PROTECTIE SUDURA

  Produse

  Manusi de protectie - pentru o protectie sporita in conditii de lucru cu grad ridicat de pericol

  Cauti produse speciale pentru a te proteja in timpului lucrului pe santier? Ti-am pregatit o selectie de echipamente de protectie, care au capacitatea de a-ti proteja toate zonele corpului expuse diverselor pericole de la locul de munca. Mainile sunt, de multe ori, zone foarte expuse ale corpului in astfel de conditii de lucru, dar cu ajutorul manusilor de protectie de la Atomico vei putea beneficia de o protectie sporita.

  Pentru a completa echipamentul de lucru, verifica si colectia de ochelari si viziere de protectie pentru a-ti proteja vederea in timpul lucrului, bocanci de protectie pentru acoperirea picioarelor ce sunt expuse la caderea de materiale grele sau cizme de protectie pentru a evita contactul cu substantele chimice si multe alte tipuri de pericole ce pot interveni in domeniul constructiilor.

  Manusa de protectie - potrivita pentru o acoperire eficienta a mainii

  Manusile de lucru sunt un tip comun de manusi de protectie ce asigura conditii de protectia muncii, acestea fiind fabricate din diferite materiale, cum ar fi cauciucul, pielea sau materiale sintetice. Manusile de cauciuc ofera o protectie excelenta impotriva substantelor chimice si a umezelii, ceea ce le face ideale pentru medii de lucru umede sau in care exista contact cu lichide periculoase. In schimb, manusile de protectie din piele sunt preferate pentru protectia impotriva zgarieturilor, taieturilor si abraziunilor in timpul lucrului cu obiecte aspre sau ascutite. Manusile de lucru impermeabile sunt esentiale in industria constructiilor, unde expunerea la umezeala si noroi poate fi constanta, acestea asigurand protectie impotriva patrunderii apei si a murdariei, in timp ce mentin mainile uscate. In plus, manusile de protectie pentru constructii sunt concepute astfel incat sa ofere o protectie sporita impotriva impactului si a accidentelor care pot aparea pe santiere.

  Alege si tu sa investesti in siguranta ta cu ajutorul unor echipamente de protectie de calitate superioara de la Atomico, precum manusile de munca sau santier, si bucura-te de un nivel crescut de protectie impotriva accidentelor si expunerii la diferite substante periculoase pentru sanatatea ta.

  Produse complementare