• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Dimensiune
  Greutate
  Putere
  Tip alimentare
  Tip motor
  Interval preț

  Finisoare beton

  Alege din

  Produse
  Produse

  Slefuitor de beton la pret bun si cu livrare rapida

  Pentru ca proiectele de constructii in care se utilizeaza beton sa fie realizate in cele mai bune conditii este recomandata utilizarea unui slefuitor de beton. Denumit si finisor de beton, echipamentul se foloseste pentru aplicarea straturilor dure la nivelul pardoselilor din acest tip de material. Un slefuitor de beton se utilizeaza doar in combinatie cu beton de calitate si nu este compatibil cu materiale uscate.

  Pe Atomico.ro ai posibilitatea de a gasi modele de slefuitoare de beton de cea mai buna calitate, de la producatori renumiti. Modelele de finisor de beton din gama noastra sunt dotate cu motoare puternice, de pana la 6,5 CP. Aparatele functioneaza pe baza de benzina si au structuri care le fac sa fie usor de manevrat si de utilizat. Poti comanda chiar acum un slefuitor de beton, gratie preturilor pe care le punem la dispozitia ta.

  Disc de slefuit beton si alte accesorii pentru finisarea betonului

  Buna functionare a finisoarelor de beton, la fel ca si a altor utilaje de constructii disponibile in gama noastra, este posibila si gratie accesoriilor speciale pe care le poti folosi. Astfel, ai posibilitatea sa comanzi online si disc pentru slefuit beton sau lama pentru nivelator de beton.
  Iti oferim solutii de calitate, intr-o gama variata, pentru a obtine cele mai bune rezultate. La noi gasesti scule pentru constructii, precum si vibratoare de beton sau betoniere. Alege calitatea produselor Atomico.ro si profita acum de preturile excelente si de livrarea rapida!

  Produse complementare