Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Alege din

  Produse
  Produse

  Generator inverter - eficienta mare, puteri variabile

  Un generator de curent cu inverter este un dispozitiv al carui rol este cel de conversie a energiei electrice de la sursa de curent continuu in curent alternativ de calitate ridicata. Cu ajutorul tehnologiei inverter sunt generate o tensiune si o frecventa de iesire precise, astfel ca generatoarele de acest fel sunt folosite in foarte multe aplicatii.

  Un generator cu inverter este util pentru alimentarea locuintelor din zone izolate, asigurarea accesului la electricitate in rulote sau barci, precum si pentru suplinirea sursei primare, in cazul penelor de curent. In gama noastra am inclus modele de generator digital cu motor puternic de 1,2 cp, 3 cp sau chiar 3,8 cp. Puterea electrica generata de un generator tip inverter disponibil in aceasta categorie poate fi de 1000 W, 2000 W, 2200 W sau 3500 W.

  Inverter generator - produse de la branduri de top

  Calitatea modelelor de scule electrice disponibile in oferta noastra este garantata de renumele marcilor care le fabrica. Iti oferim generator electric cu inverter de la branduri recunoscute si de incredere. Acestea sunt disponibile la preturi avantajoase intr-o gama foarte bogata.

  La Atomico.ro gasesti generatoare de curent electric tip inverter, precum si solutii performante de generatoare pe benzina. Acesta este locul potrivit si daca vrei sa cumperi solutii de automatizari, prin care sa maximizezi potentialul generatoarelor pe care le utilizezi. Alege solutiile dorite din oferta noastra si comanda-le direct de pe site, simplu si rapid!

  Produse complementare