• Filtre
  Subcategorie
  Tip produs
  Brand
  Cu automatizare
  Putere
  Putere motor
  Tip alimentare
  Tip curent
  Interval preț

  Generatoare de curent electric

  Alege din

  Produse

  GENERATOARE BENZINA

  GENERATOARE INVERTER (DIGITALE)

  AUTOMATIZARI

  Produse

  Generatorul de curent - dispozitivul care nu trebuie sa lipseasca din gospodaria ta

  Daca ai o casa de vacanta sau iti place sa petreci timp alaturi de familia ta in natura, generatorul de curent portabil este solutia ideala pentru tine. Atomico iti pune la dispozitie o gama foarte larga de modele pe motorina si nu numai.

  Acest aparat este extrem de folositor in orice gospodarie. Indiferent daca locuiesti intr-o zona care are foarte des pene de curent sau nu, cu ajutorul generatorului de curent continuu toate electronicele si electrocasnicele din casa vor avea energia necesara pentru a putea functiona.

  Generatorul de curent - pe care trebuie sa il alegi?

  Generatoarele de la Atomico sunt extrem de diverse si au mai multe tipuri de alimentare: diesel, benzina, digitale sau automizate. Totodata, exista foarte multe marci din care poti alege produsul perfect necesitatilor tale. Ai la dispozitie si generatoare silentioase, care au o putere de 800w pana la 132000w, ceea ce inseamna ca pot fi folosite atat pentru alimentarea unei locuinte, cat si pentru uz industrial.

  Aici vei gasi generatoare la preturi pentru toate buzunarele - mai ieftine pentru necesitati reduse si buget mic sau mai costisitoare, ce pot acoperi cu succes nevoi industriale.

  Produse complementare