Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Subcategorie
  Brand
  Interval preț

  Unelte si scule pentru gradina

  Alege din

  Produse

  CAZMALE

  FIERASTRAIE PENTRU CURTE SI GRADINA

  FOARFECI PENTRU GRADINA

  TOPOARE SI MACETE

  Produse

  Unelte de gradina - nelipsite din recuzita oamenilor gospodari

  Uneltele de gradinarit sunt utile la casa fiecarei persoane careia ii place sa gospodareasca singura, fiind, poate, un mod prin care se relaxeaza. Astfel, o gradina frumoasa necesita munca si implicare, insa primul pas in ingrijirea acesteia este alegerea unor scule pentru gradina potrivite nevoilor tale si care sunt calitative - lucruri importante pentru a reusi sa-ti duci munca pana la capat, intr-un mod profesionist. Bineinteles, mana gospodarului este cea mai importanta si ea face o mare parte din treaba, insa un set de unelte pentru gradinarit va aduce un plus muncii tale si o vor face mai usoara.

  Unelte de gradinarit manuale - usor de utilizat si cu o eficienta sporita

  Pe Atomico.ro gasesti unelte si scule de gradinarit pentru nevoile tale, fiind locul unde poti sa iti formezi un set de unelte de gradina profesionale pentru orice necesitate pe care o poti avea in curte. Fie ca ai nevoie de o foarfeca pentru gradina, pentru a avea grija de aspectul pomilor, copacilor sau tufelor sau topoare si macete, ideale pentru a taia lemne ori chiar de niste fierastraie pentru curte si gradina, pe site-ul nostru le poti gasi si adauga in setul tau.

  Sculele si uneltele de gradinarit disponibile in gama noastra ofera eficienta, insa este recomandat ca acestea sa fie utilizate in conditii de siguranta, pentru a evita posibilele accidentari.

  Produse complementare