• Filtre
    Subcategorie
    Brand
    Interval preț

    Scule electricieni

    Alege din

    Produse

    CLESTI

    DETECTOARE

    CLAMPMETRE

    MULTIMETRE

    CREIOANE DE TENSIUNE

    SURUBELNITE IZOLATE 1000V

    Produse

    Scule de electrician - echipamentul complet, necesar pentru orice proiect

    Categoria de scule pentru electricieni include o gama larga de instrumente esentiale pentru lucrarile de electricitate. Aceste scule si unelte de mana sunt concepute special pentru a veni in ajutorul electricienilor si pentru a le permite sa efectueze lucrari specifice intr-un mod sigur si eficient. Clestii pentru electricieni sunt instrumente esentiale, utilizate pentru o varietate de sarcini. Acestia sunt proiectati cu varfuri subtiri si taioase, care permit manipularea cablurilor, decuparea si indoirea acestora. Exista diferite tipuri de astfel de produse, cum ar fi cei de taiere, de indoire, pentru dezizolare sau de crimpat.

    Detectoarele de voltaj sunt instrumente folosite pentru a identifica si a localiza fire electrice, cabluri sub tensiune si alte surse de electricitate. Acestea sunt echipate cu senzori sensibili la campurile electromagnetice si pot indica prezenta sau absenta curentului electric. Ele pot fi utile pentru a evita accidentele sau pentru a localiza cablurile in pereti sau in instalatiile electrice ascunse. Surubelnitele izolate sunt scule de mana prevazute cu maner izolat electric, care ofera protectie impotriva socurilor electrice. Acestea sunt esentiale pentru lucrul cu instalatiile electrice, deoarece reduc riscul de electrocutare. Surubelnitele izolate sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de suruburi.

    Scule pentru electricieni - produse de calitate superioara, pentru eficienta si siguranta

    Sculele de electrician reprezinta un termen mai general care include atat scule si unelte de mana, cat si electrice, utilizate de catre electricieni si instalatori in diferite sarcini. Acestea sunt proiectate special pentru a facilita lucrul electricienilor si pentru a asigura siguranta in timpul executarii lucrarilor. Fiecare electrician ar trebui sa aiba acces la aceste instrumente pentru a-si desfasura activitatea in mod eficient , dar si in deplina siguranta.

    Produse complementare