• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Adancime de absorbtie
  Debit maxim
  Diametru refulare
  Inaltime de refulare
  Presiune maxima
  Putere
  Putere motor
  Tip alimentare
  Tip motor
  Utilizare
  Interval preț

  Motopompe

  Motopompe irigatii agricole - Preturi incepand de la 663 Ron!

  Alege din

  Produse
  Produse

  Motopompe pe benzina pentru apa curata disponibile pe Atomico.ro!

  Motopompa - Cum o alegi pe cea mai buna?

  In magazinul nostru exista produse fabricate din materiale de calitate superioara, care functioneaza pe baza de curent electric sau combustibil (benzina, diesel). Modelele au motoare de diferite puteri, se poate alege dintre cele submersibile sau de suprafata, pentru ape curate, murdare (uzate) sau mixte. Pentru o alegere perfecta, trebuie sa se ia in calcul si adancimea de preluare maxima, presiunea utilizata si inaltimea de defulare, dimensiunile filetelor de conectare, modul de montaj etc. Racordul de iesire are diametre diferite, cum ar fi 1, 1,5, 2, 3, 4 sau 6 toli, fiind, astfel, potrivit pentru orice necesitate in privinta debitului de apa pompat.

  Motopompe la preturi bune - Oferta diversificata in mediul online

  Motopompa este unealta ce nu trebuie sa lipseasca din gospodarie, pentru ca poate aduce apa de la o distanta mai mica sau mai mare si sa asaneze diferite suprafete de teren inundate, fiind ideala pentru irigatiile agricole. Dispozitivele existente in comert sunt diverse si pot fi folosite de profesionisti sau amatori in egala masura. Atomico iti pune la dispozite motopompe fabricate de branduri de renume in domeniu, eficiente si rezistente in timp.

  Daca vrei un model robust, destinat apelor murdare ori unul pentru apa curata, mediul online vine cu o oferta bogata de pompe de apa in acest sens. Produsele sunt diverse, accesibile si bune, fiind destinate in diferite aplicatii gospodaresti.

  Produse complementare