• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Capacitate acumulator
  Diametru disc
  Putere
  Tip acumulator
  Tip alimentare
  Tip miscare
  Utilizare
  Viteza maxima rpm
  Interval preț

  Fierastrau Electric

  Alege din

  Produse
  Produse

  Fierastrau electric - instrumentul care ajuta orice mester sa isi duca proiectul la bun sfarsit

  Fierastraul electric este o unealta ce functioneaza pe baza de curent, utilizata pentru taierea anumitor materiale, inclusiv lemn, metal, plastic si multe altele. In prezent, fierastraiele electrice sunt folosite in numeroase domenii, inclusiv in constructii, ateliere si uzine, dar pot fi utile chiar si in propria gospodarie.

  Pe site-ul nostru, aceste scule electrice sunt disponibile pe diferite dimensiuni, existand varianta achizitionarii si unui mini fierastraul electric, si pot fi selectate in functie de complexitatea lucrarii. Totusi, daca proiectul necesita un efort mai mare pentru a fi dus la final, vei avea nevoie si de un ciocan demolator. Pe langa dimensiuni, aceste instrumente sunt prevazute cu specificatii si accesorii care sa permita abordarea diferite proiecte. De exemplu, ai la dispozitie fierastrau electric de gradina, dotat cu acumulator sau cu un cablu de alimentare lung. De asemenea, avand la indemana un fierastrau electric pentru lemn, vei putea prelucra usor si un astfel de material. Modele se diferentiaza prin tipul de lama sau de disc folosit pentru taiere, precum si de dimensiunea sau puterea motorului electric.

  Mini fierastrau electric - gama variata de modele dintre care sa optezi pentru o lucrare perfecta

  Pe site-ul nostru exista o gama bogata de fierastraie electrice pentru gradina, inclusiv modele cu dimensiuni mai mici, la preturi excelente, astfel incat sa poti alege produsul ideal lucrarilor pe care le ai. In cazul in care acestea presupun prelucrarea unor metale, poti opta pentru un fierastrau electric care va sectiona cu precizie, iar apoi, sa utilizezi o masina de slefuit care sa niveleze corespunzator suprafata de lucru. Mai mult decat atat, odata ce delimitezi portiunea de interes, ai posibilitatea de a folosi un ciocan rotopercutor pentru a stabili punctele de fixare, asezandu-l atent si cat mai precis la polizorul de banc.

  Asadar, fierastraiele electrice pot realiza, fara probleme, taieturi precise si rapide. Opteaza pentru modelul potrivit pentru lucrarile tale si te vei bucura de rezultate de exceptie!

  Produse complementare