Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Tip produs
  Brand
  Forta percutie
  Nr percutii pe min
  Putere
  Tip alimentare
  Tip lucrare
  Tip mandrina
  Utilizare
  Viteza maxima rpm
  Interval preț

  Ciocan Demolator

  Alege din

  Produse
  Produse

  Ciocan demolator - dispozitivul electric potrivit pentru spargerea suprafetelor dure

  Un meserias constructor necesita un echipament complet pentru lucrarile industriale realizate cu atentie si precizie. Daca si tu esti in cautarea unui ciocan demolator electric si automat, cu o putere de 1500 W, 1700 W sau 2200 W, poti gasi in magazinul nostru online, Atomico, un model adaptat proiectelor si nevoilor tale. Cu ajutorul unui picamer demolator vei putea sparge suprafetele dure din materiale, precum piatra, betonul, caramida si nu numai.

  Pentru a efectua o lucrare de constructii corespunzatoare, cum ar fi demolarea peretilor sau tavanelor unei cladiri sau case, cu scopul de a o reconstrui sau restaura, ciocanul demolator profesional este unealta potrivita. De asemenea, un picamer ciocan demolator este util pentru a realiza gauri in materiale dure pentru a putea sa montezi tevi, sa inlocuiesti gresia sau faianta atunci cand vrei sa renovezi locuinta. Tu alegi ciocanul demolator rezistent si eficient de care ai nevoie, iar planurile tale se vor indeplini.

  Picamer demolator - rezistent si eficient pentru proiecte de constructii

  Picamerul demolator va deveni unealta ta de incredere pentru demolarea si sfaramarea de structuri solide, indepartarea betonului, renovari si alte proiecte de constructii. Stim ca iti doresti sa ai la indemana toate echipamentele necesare pentru astfel de proiecte. De aceea, iti punem la dispozitie diverse scule electrice pentru a avea o trusa care sa contina inclusiv un ciocan rotopercutor si polizoare de banc eficiente si durabile.

  Asigura-te ca optezi si pentru un ciocan demolator picamer cu specificatiile dorite, iar noi ne vom ocupa sa ajunga la tine in timp util, pentru a te putea ocupa in siguranta de urmatorul proiect de constructii.

  Produse complementare