Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Subcategorie
  Tip produs
  Brand
  Capacitate rezervor
  Debit aer refulat
  Presiune de lucru
  Putere
  Interval preț

  Compresoare si scule pneumatice

  Alege din

  Produse

  COMPRESOARE CU ULEI

  COMPRESOARE AUTO

  SCULE SI ACCESORII PNEUMATICE

  Produse

  Compresorul de aer – Un ajutor de nadejde in orice gospodarie

  Compresoarele de aer sunt scule care nu trebuie sa lipseasca din nicio curte gospodareasca. Aceste unelte pot avea foarte multe intrebuintari si iti pot usura viata de multe ori. In loc sa muncesti manual si sa te chinui sa finalizezi anumite lucrari, mai bine utilizezi un astfel de dispozitiv pentru a termina mai eficient si mai rapid anumite sarcini.

  Te intrebi la ce iti poate folosi un compresor electric? Chiar daca pare greu de crezut, poti face multe operatiuni cu un astfel de produs. In primul rand, te poti ocupa de aspectul curtii. Astfel, poti vopsi casa, gardul sau foisorul, pentru ca aspectul general al locuintei sa fie unul foarte primitor, ingrijit si modern.

  In al doilea rand, poti modifica culoarea masinii. Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi produsul, sa-i atasezi o scula pneumatica, adica un pistol de vopsit, si sa aplici stratul de vopsea.

  Compresor de aer profesional – Cate tipuri exista?

  Exista mai multe tipuri de compresoare cu aer comprimat. Printre acestea se numara cele cu ulei sau fara, care sunt foarte silentioase, si cele auto, cu ajutorul carora poti umfla anvelopele.

  Trebuie sa alegi intotdeauna varianta care crezi ca ti se potriveste cel mai bine si sa nu te orientezi dupa pret, daca vrei sa fii multumit de produsul ales. Cu alte cuvinte, cand mergi la cumparaturi, nu uita sa verifici caracteristicile modelului ales, in loc sa il cauti pe cel mai ieftin.

  Produse complementare