• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Capacitate cilindrica
  Putere motor
  Tip lucrare
  Interval preț

  Drujbe Benzina

  Alege din

  Produse
  Produse

  Drujbele pe benzina sunt unelte indispensabile daca ai o casa cu curte sau daca esti un profesionist ce se ocupa cu taiatul sau debitatul materialului lemnos. Aceste utilaje sunt foarte versatile si pot fi folosite in diverse scenarii de lucru.

  Drujba cu benzina nu trebuie sa lipseasca niciunui bun gospodar

  Fie ca ai de taiat lemnele pentru incalzit in anotimpul rece, fie ca vrei sa fasonezi cativa arbori din curte sau sa toaletezi o vegetatie mai greu de tuns cu utilaje specifice, o drujba cu benzina te poate scoate rapid din incurcatura, iar rezultatul va fi intotdeauna conform asteptarilor. In loc sa spargi materialul lemnos cu un topor - o activitate solicitanta din punct de vedere fizic - poti economisi timp si efort cu o drujba pe benzina din oferta Atomico.ro, cu care vei realiza rapid debitarea bucatilor de lemn la dimensiunile potrivite pentru instalatia de incalzit din dotare.

  De ce sa alegi o drujba pe benzina?

  Spre deosebire de alte modele alimentate electric, drujbele pe benzina sunt dotate cu motoare cu ardere interna, ce pot dezvolta o putere mai mare. In acelasi timp, asigura o autonomie superioara de lucru, nedepinzand de vreun fir de alimentare sau de consumarea acumulatorului. In plus, in majoritatea cazurilor, datorita mecanismului mai simplu, poti gasi drujbe pe benzina mai ieftine decat alte tipuri similare.

  Produse complementare