• DRUJBE BENZINA

  DRUJBA ELECTRICA

  DRUJBE PE ACUMULATORI

  ACCESORII DRUJBE

  44 Produse

  O drujba de calitate iti poate usura munca atunci cand ai de taiat material lemnos de diverse texturi si grosimi. Fie ca vrei sa scapi de arbustii care iti invadeaza gradina, fie ca toaletezi arborii sau ca portionezi bustenii pentru lemne de foc, aceasta unealta iti va deveni indispensabila.
  Drujbele care se pliaza pe toate nevoile
  Alegera unei drujbe profesionale poate fi o provocare, deoarece depinde foarte mult de mediul de lucru si de nevoile concrete pentru care vrei sa o folosesti. Astfel, Atomico s-a gandit la toate scenariile posibile si a creat o oferta completa, care sa satisfaca cele mai multe cerinte.

  Pentru taierea lemnului si arborilor de esenta tare, poti apela cu incredere la modelele de
  drujbe pe benzina, ce asigura putere si autonomie superioare. Daca ai de lucrat pe langa casa, poti alege o drujba electrica, pe care o poti alimenta la o priza standard, iar pentru lucrari de detaliu si sesiuni mai scurte de munca, o drujba cu acumulatori
  este alegerea perfecta si nepoluanta.

  Modelele diverse pot fi alese in functie de scopul lucrarii si tipul de alimentare, gama fiind variata, incepand cu cele ieftine si pana la unele cu preturi mai ridicate, in concordanta cu caracteristicile sale.

  Drujbe cu accesorii - ce se poate adauga la un astfel de aparat?

  Daca ai achizitionat un model profesional de la si, ulterior, vrei sa o folosesti la alte lucrare, poti apela la o vasta gama de
  accesorii pentru drujbe
  si piese de schimb si de intretinere pe care ti le ofera magazinul nostru.

  Iti poti accesoriza drujba cu diverse lanturi, lame, precum si cu uleiuri, pentru cele pe combustibil sau acumulatori de rezerva pentru cele cu baterii. De asemenea, poti achizitiona echipamente de protectie, pentru a lucra intoteadeauna in siguranta deplina.