• Filtre
  Subcategorie
  Tip produs
  Brand
  Capacitate acumulator
  Capacitate cilindrica
  Putere motor
  Tip lucrare
  Interval preț

  Drujbe

  Alege din

  Produse

  DRUJBE BENZINA

  ACCESORII DRUJBE

  Produse

  Drujbele care se pliaza pe toate nevoile

  Drujbe - Descopera gama de de pe Atomico.ro

  Drujba profesionala: o unealta de baza pentru gradina

  In arsenalul de scule si unelte pentru gradina si ferma al unui adevarat gospodar, drujba ocupa un loc important, fiind utila in activitati de taiere sau indepartare a materialelor solide. Drujba de mana poate fi folosita pentru numeroase sarcini din jurul casei: de la taiat busteni in lemne potrivite pentru foc, chiar ca un profesionist, pana la ingrijirea gradinii (spre exemplu arbori, garduri vii si tufisuri). Pentru o functionare optima, este necesar sa o echipezi cu niste accesorii pentru drujbe de calitate. Desigur, acestea trebuie sa fie corespunzatoare specificatiilor modelului tau, mai ales ca utilizarea ei nu este lipsita de pericole.

  Drujbe profesionale cu un raport calitate-pret excelent

  Daca preturile unei drujbe te intimideaza, afla ca nu este necesar sa faci o investitie foarte mare pentru a beneficia de eficienta. Nevoile tale ar putea fi satisfacute, la fel de bine, si cu o drujba care se incadreaza in bugetul de care dispui. In alegerea pe care trebuie sa o faci, pretul drujbelor nu este indicatorul principal. Alege in functie de puterea motorului si de tipul lucrarii pe care urmeaza sa o desfasori. Acesti indicatori te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere. Un alt factor ce poate influenta preturile drujbelor este tipul lor: drujbele pe benzina si drujbele electrice sunt cele mai accesibile, iar drujbele pe acumulatori pot presupune, luand in considerare confortul pe care ti-l ofera, chiar si costuri duble. Insa, nu toate drujbele profesionale au preturi atat de piperate. Evalueaza-ti corect nevoile si vei gasi produsul potrivit in magazinul nostru!
  O drujba profesionala la pret prietenos cu portofelul tau te asteapta sa te inarmezi cu echipamentul de protectie adecvat si sa incepi imediat transformarea gradinii!

  Produse complementare