Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Tip produs
  Brand
  Capacitate de maruntire
  Putere motor
  Tip alimentare
  Utilizare
  Viteza maxima rpm
  Interval preț

  Moara Cereale

  Alege din

  Produse
  Produse

  Moara de cereale – echipamentul performant care asigura o macinare perfecta a cerealelor

  Moara de macinat cereale este perfecta atat pentru uz gospodaresc, cat si pentru utilizatorii comerciali. Aceasta iti asigura o macinare perfecta, in functie de viteza de macinare a fiecarui model. Daca-ti doresti sa pregatesti produse de patiserie in propria gospodarie, vei avea nevoie de o moara de cereale care are capacitatea de a macina cerealele pana la o textura foarte fina. Un astfel de produs este ideal pentru a obtine faina pe care urmeaza sa o utilizezi pentru prepararea produselor tale favorite. Cozonacii, painile rumenite sau pufoase, placintele, gogosile sau cornurile ce au gustul copilariei sunt doar cateva exemple de produse de patiserie pe care le vei putea pregati si tu in gospodaria ta cu ajutorul unei mori pentru cereale sau de facut uruiala.
  Ai posibilitatea sa alegi din numeroase modele de mori de macinat cereale, porumb, de facut uruiala sau faina, disponibile acum si in varianta electrica. Selecteaza moara de faina sau pentru uruiala care simti ca este potrivita pentru nevoile tale de la Atomico.ro!

  Moara de uruiala – ideala pentru macinarea legumelor, fructelor sau furajelor din gospodarie

  Moara de uruiala este utila pentru cei care o utilizeaza pentru a macina legume, fructe sau furaje, astfel incat sa asigure, spre exemplu, hrana animalelor din gospodarie. De asemenea, este posibil sa ai nevoie si de o batoza de porumb creata special pentru gospodarii profesionisti. In plus, poti achizitiona si un cantar electronic pentru o cantarire corecta a produselor obtinute in urma macinarii.
  Deci, daca esti in cautarea unei mori pentru uruiala sau de cereale electrica, atunci arunca o privire peste variantele disponibile in catalogul magazinului nostru, deoarece sunt realizate din materiale rezistente si durabile. Astfel, te vei bucura de o moara de cereale sau de uruiala cu un raport calitate-pret excelent.

  Produse complementare