• MOTOBURGHIE PE BENZINA

  MOTOBURGHIE ELECTRICE

  BURGHIE (FOREZE) MANUALE

  PLANTATOARE SI DISTRIBUITOARE SEMINTE

  9 Produse

  Motoburghiul este foreza cu ajutorul careia se fac in pamant gropile pentru pomi sau pentru stalpi, iar plantatorul este unealta ce permite agricultorului sa puna rapid rasadurile in pozitie verticala. Aceste unelte sunt obligatorii in gospodarie pentru ca usureaza foarte mult munca, asa ca Atomico vine in intampinarea tuturor cu o oferta variata de astfel de echipamente necesare, potrivite pentru profesionisti sau amatori.

  Motoburghie si plantatoare - Echipamente de nelipsit unui gradinar

  Motoburghiele si plantatoarele din magazinul nostru sunt de calitate buna, fabricate din materiale rezistente si durabile in timp, de producatori renumiti in domeniu pentru performante. Motoburghiele au motor electric
  sau pe benzina (cu putere medie sau mare), sunt profesionale sau destinate unor hobby-uri, nu necesita o indemnare speciala la manuire si au burghie cu diametru variat (100, 150, 200, 300 mm). Cine prefera versiunea de motor in 2 timpi este bine sa stie ca motoburghiele au o putere de 2.2, 2.3, 2.5, 2.6, 2.8 CP, asa ca produsele se vor descurca perfect in agricultura, dar si in constructii. De asemenea, aici pot fi gasite si plantatoare ieftine, usor de folosit si eficiente.