Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Subcategorie
  Tip produs
  Brand
  Putere motor
  Tip alimentare
  Tip motor
  Interval preț

  Motoburghie si Plantatoare

  Motoburghie - Alege din 20 produse!

  Alege din

  Produse

  MOTOBURGHIE PE BENZINA

  Produse

  Motoburghie si plantatoare - Echipamente de nelipsit unui gradinar

  Motoburghie - Descopera gama de pe Atomico.ro

  Burghiu de pamant - accesoriu necesar pentru motoburghie

  Burghiile de pamant sunt unelte special concepute pentru saparea gropilor in scopul anumitor aplicatii. Burghiul pentru pamant, pentru gradina, sau sfredelul de facut gropi in pamant pot fi folosite individual pentru sapaturi usoare sau ca accesorii la motoforeza de pamant profesionala, pentru proiecte mai dificile, printre care se numara actiunile de plantare. Cu ajutorul unei foreze de pamant profesionale sau a unui sfredel de sapat in pamant, respectiv de facut gropi, ai posibilitatea de a economisi energie si timp, dar si sa obtii rezultatele dorite. Motoforeza de pamant este dedicata simplificarii muncilor in agricultura, horticultura sau silvicultura, dar poate sa si reduca timpul de lucru.

  Succesul muncii tale este puternic influentat de calitatea ustensilelor pe care le utilizezi. Selectia articolelor prezente in categoriile scule si unelte de mana sau gradina si ferma este gata sa sustina proiecte cu nivele diferite de dificultate. Fie ca ai nevoie de un burghiu pentru motoburghiu, fie de un motoburghiu pentru amenajarea terenului sau un alt produs, nu ezita sa consulti echipa magazinului nostru pentru a primi informatii complete care sa te ghideze in gasirea a tot ce ai nevoie pentru proiectele tale

  Motoburghie pentru pamant cu sisteme de alimentare diferite: benzina, retea electrica sau acumulator

  Motoburghiele de pamant profesionale disponibile in magazinul nostru sunt realizate de branduri renumite in domeniu, iar forezele de pamant se remarca prin capacitati diferite de viteze care pot ajunge pana la nivelul 5, prin capacitatea rezervorului, puterea de maruntire si cea a motorului, presiunea de lucru, plus multe altele. Deci, daca esti in cautarea unui burghiu de sapat gropi cu motor sau unui alt produs, pe site-ul nostru vei gasi variante foarte bune, astfel incat sa obtii rezultatele dorite.

  Motoburghiele pot fi folosite atat pentru proiecte profesionale, cat si pentru lucrari de tip hobby. In functie de complexitatea sarcinilor pe care le ai de realizat si de confortul personal, poti opta intre masina de gaurit pamantul, alimentata cu benzina, sfredelul pentru gropi cu acumulator sau burghiul de pamant electric.

  Produse complementare