• Filtre
  Subcategorie
  Tip produs
  Brand
  Material
  Putere motor
  Interval preț

  Tocatoare si zdrobitoare fructe (vinificatie si distilare)

  Alege din

  Produse

  TEASCURI SI ZDROBITOARE STRUGURI

  FILTRE, POMPE, BUTOAIE VIN

  Produse

  Zdrobitor de struguri electric - utilaje pentru intreg procesul de vinificatie

  Produse pentru vinificatie si distilare - Descopera gama de pe Atomico.ro

  Accesoriile de vinificatie sunt elementul cel mai important daca vrei sa obtii rezultatul dorit atunci cand faci vin. Pentru o bautura de calitate, ai nevoie de cele mai bune produse, iar la Atomico le vei gasi pe cele care iti vor fi un ajutor de nadejde in drumul tau spre un vin de calitate.

  Accesoriile de vinificatie de calitate iti vor aduce vinul mult dorit

  Un pahar de vin, servit alaturi de o carne facuta asa cum trebuie la un gratar pe carbuni iti va face instantaneu ziua mai buna. Insa, trebuie sa tii cont ca vinificatia si distilarea alcoolului sunt doua procese care trebuie sa decurga fara probleme pentru a avea un rezultat multumitor. In oferta noastra vei da peste produse de calitate pentru toate nevoile tale. Zdrobitoarele de struguri te vor ajuta sa fii eficient in a efectua ceea ce este un pas esential in producerea vinului, in timp ce pompele de transvazare vor asigura calitatea si puritatea bauturii. Nu subestima, insa, importanta unui recipient bun de care sa te folosesti. Alege unul care este potrivit pentru tine din varietatea de marimi disponibila in magazinul nostru online: 120L, 225L, 275L, 350L, 700L, si chiar 1000L.

  Vinificatia - accesoriile care vor fi aliatul tau in calatoria spre un vin savuros

  Pentru a fi sigur de un rezultat pe masura asteptarilor, alege intotdeauna unelte de calitate, care te vor ajuta sa ai o instalatie corecta si completa, de la recipientele pentru vin, pana la desciorchinatoare care iti vor usura munca. Accesoriile, produsele si utilajele cheie iti vor fi de un mai mare ajutor decat ai crede. Alege produsele de care ai nevoie si incepe chiar acum drumul catre vinul mult dorit!

  Produse complementare