• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Amperaj
  Putere
  Tensiune de iesire
  Interval preț

  Acumulatori si incarcatoare

  Alege din

  Produse
  Produse

  Acumulatori pentru scule electrice de mare capacitate

  Au apus vremurile in care ne incurcam in cabluri atunci cand aveam de facut o lucrare; acum a venit timpul sa ne bucuram de scule electrice si de libertatea de miscare pe care acestea ne-o ofera. Desi in mod clar ne usureaza munca exista un singur mic dezavantaj: dupa fiecare utilizare trebuie sa verificam starea bateriei. Un acumulator pentru scule electrice de calitate ar trebui sa aiba o capacitate destul de mare, astfel incat sa poti lucra linistit, fara sa te stresezi ca se va descarca bateria.
  Ca sa nu fii nevoit sa faci cumparaturi in mod regulat, poti opta pentru varianta de acumulatori reincarcabili pentru scule electrice. De altfel, sunt si mai practici si iti permit sa iti pregatesti din timp toate cele necesare unei lucrari. Ii gasesti pe Atomico.ro, alaturi de multe alte accesorii pentru scule electrice.

  Acumulatori de scule reincarcabili si alte unelte de care ai nevoie

  Fie ca esti in cautarea unor acumulatori pentru scule de mana, fie pentru scule de dimensiuni mai mari, intotdeauna trebuie sa fii atent la tipul acestora. Spre exemplu, pe piata gasesti acumulatori pentru scule electrice de tip Li-Ion, NiMH si NiCd. Cel mai intalnit tip este Li-Ion, date fiind greutatea relativ mica, capacitatea mare si lipsa efectului de memorie, dar si modelele NiMH si NiCd sunt performante.
  Cu toate acestea, nu uita ca trebuie sa alegi doar modele de acumulatori compatibili cu sculele. De asemenea, foloseste doar un incarcator pentru acumulatori de scule electrice original. Pentru lucrari perfecte cu siguranta ai nevoie si de alte scule, cum ar fi masini de gaurit si insurubat, pistoale de impact sau ciocan rotopercutor

  Produse complementare