Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Tip produs
  Brand
  Greutate maxima
  Interval preț

  Cantare electronice

  Alege din

  Produse
  Produse

  Cantarul electronic - Aparatul esential pentru cantarirea exacta a marfurilor

  Cantarele electronice comerciale sunt dispozitive ce se utilizeaza in magazine, supermarketuri, piete si care au rolul de a cantari exact marfurile aflate in vanzare. Verificate metrologic, acestea reusesc sa efectueze rapid si usor operatiuni sigure si precise. In comert exista diferite tipuri de cantare electronice simple, cu etichetare sau cu platforma, de capacitate mare sau mica, in asa fel incat sa satisfaca toate necesitatile proprietarului. In magazinul Atomico.ro poti descoperi o oferta bogata de modele comerciale, unele dintre ele putand fi folosite si acasa daca este nevoie de a cantari obiecte mai grele.

  Cantarele electronice - Diversitate, caracteristici de top si preturi accesibile

  In magazinul nostru poti gasi electrocasnice mici, produse pentru casa si bucatarie, scule si unelte de mana, aparate incorporabile si multe alte produse de top, rezistente si durabile. Dintre acestea, cantarele electronice se evidentiaza prin calitate superioara, eficienta si performante, preturi accesibile. In oferta noastra exista cantare electronice fara fir, cu dublu afisaj, cu brat rabatabil sau cu acumulator. Astfel, poti opta pentru cantarul electronic fara fir ce suporta o greutate maxima de 500 kg, care are acumulator, incarcator, afisaj LED, WiFi si platforma din metal, pentru un cantar cu brat rabatabil, profesional, prevazut cu stativ cu ecran digital, dar si pentru un cantar electronic de 40 kg cu platforma, perfect pentru a fi folosit in depozite, piete sau acasa.

  Daca ai nevoie de un cantar electronic pentru magazin sau pentru gospodarie, alege din oferta magazinului nostru produsul potrivit si bucura-te de avantajele sale.

  Produse complementare