Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Tip produs
  Brand
  Putere
  Sarcina
  Tip alimentare
  Interval preț

  Electropalane, macarale, scripeti

  Alege din

  Produse
  Produse

  Electropalan si alte utilaje de constructii la preturi convenabile

  Proiectele de constructii implica, deseori, utilizarea unor materiale care cantaresc mult si care necesita masuri speciale de manipulare. Cu ajutorul unui electropalan de calitate, misiunea meseriasilor este usurata, deoarece acest echipament actionat electric are capacitatea de a ridica si de a cobori obiecte cu greutati foarte mari. La Atomico.ro gasesti modele de electropalan de 500 kg, 1000 kg sau 2000 kg la un pret avantajos.
  Modelele de electropalane pe care le poti achizitiona din oferta noastra sunt produse din materiale de calitate, au puteri de pana la 1600 W si cablu lung de 12 metri. Echipamentele electrice de acest fel asigura nu doar o manipulare facila a materialelor de constructii, ci si conditii mai sigure de lucru!

  Macara cu lant manuala, pentru pana la 3 tone

  In aceasta categorie poti gasi atat electropalan la pret bun, cat si modele de macara cu lant foarte performante. Poti alege macara cu lant de 1 tona, 2 tone si chiar macara pe lant 3 tone. Aceste modele de macara manuala cu lant din oferta noastra sunt sigure, eficiente si te ajuta sa ridici usor materialele de constructii la inaltimi de pana la 3 metri.

  Atomico.ro iti pune la dispozitie o gama variata de utilaje de constructii si scule pentru constructii, disponibile pentru a fi comandate online. La noi gasesti tot ceea ce iti trebuie pentru proiecte cu rezultate calitative, derulate in cele mai bune conditii de siguranta. Iti oferim mese de taiere, roabe si carucioare, precum si alte produse de top, cu preturi bune si livrare rapida!

  Produse complementare