Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Tip produs
  Brand
  Amperaj
  Capacitate acumulator
  Putere
  Tip acumulator
  Tip alimentare
  Tip lucrare
  Tip mandrina
  Trepte
  Utilizare
  Viteza maxima rpm
  Interval preț

  Masini de Gaurit/ Insurubat - Bormasini

  Alege din

  Produse
  Produse

  Bormasina - o unealta de baza ce nu trebuie sa lipseasca mesterilor amatori sau profesionisti

  De nelipsit din trusa de scule a profesionistilor, bormasinile sunt unelte ce pot fi gasite in orice casa. Datorita versatilitatii lor, masinile de gaurit pot fi folosite in multiple scenarii de lucru, atat pentru lucrari de mica anvergura la domiciliu, cat si ca obiecte ale muncii de zi cu zi in constructii, reparatii auto sau in alte domenii industriale.

  In functie de nevoile de utilizare, diversele modele de masini de gaurit sunt construite pentru a fi adaptate la multiple cazuri. Astfel, gaurile in materiale dure, cum este betonul, solicita folosirea unei bormasini cu percutie, iar in cazul santierelor mari de constructii sau in alte domenii profesionale este nevoie de aparate industriale, cum ar fi un ciocan rotopercutor sau un polizor unghiular, care pot executa lucrari de forta si compelxitate ridicate.

  Ce tipuri de bormasini sunt recomandate uzului casnic?

  In domeniul casnic se folosesc mai des masinile de insurubat. Totusi, exista si cazuri cand trebuie sa dai gauri in peretii interiori pentru diverse nevoi, cum ar fi trecerea unui cablu sau a unei conducte dintr-o camera in alta. Pentru aceste situatii, modelele de bormasini Stern sau Total, pe care le poti gasi la preturi excelente pe Atomico.ro, sunt ideale datorita caracteristicilor de top pe care le ofera.

  Produse complementare