Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • REGULAMENTUL PROGRAMULUI ATOMICO SMART

  1. DISPOZITIV GENERALE SI DEFINITII

  1.1 Prezentul regulament stabileste conditiile de utilizare a programului ,,Atomico Smart'--- numit in continuare „Program”.

  1.2 Regulamentul stabileste principiile de utilizare a programului ,,Atomico Smart' organizat de societatea Riviera Bike S.R.L., înregistrată la O.R.C. Ilfov sub nr. J23/1221/2014, C.U.I. RO 18613466 cu sediul social in Popesti Leordeni , str. Lt. Maj. Tanase Banciu nr. 12A, Judetul Ilfov , societate numită in continuare ”Organizator”.

  1.3 Programul se desfasoara in prin intermediul Magazinului Online www.atomico.ro

  1.4 Expresiile mentionate mai jos in prezentul Regulament au urmatoarele intelesuri:

  1.4.1 Regulament --- termeni si conditii de utilizare a Programului „Atomico Smart”;

  1.4.2 Magazinul Online --- magazinul online Atomico.ro operat de Organizator;

  1.4.3 Participant --- persoana fizica cu capacitate juridica deplina, inregistrata in Program in conditiile specificate la punctul 2.2;

  1.4.4 Card --- o secventa de 14 cifre generata de Organizator, constituita dintr-un numar unic si un cod de bare, pe un suport durabil (ex. plastic, hartie) sau in format virtual, care permite participarea la Program;

  1.4.5 Produse --- Programul Atomico Smart are disponibile gamele de produse Total, Wolfson, Blade, Gospodarul Profesionist si Kamrad comercializate prin magazinul online al organizatorului www.atomico.ro;

  1.4.6 Serviciul de Relatii cu Clientii --- punct de contact de la care Participantii pot obtine informatiile referitoare la Program. Serviciul de Relatii cu Clientii poate fi contactat la adresa de e-mail: contact@atomico.ro sau telefonic la nr. 0371.238.441;

  1.4.7 Contul de Client Atomico --- contul individual de Client creat pe Pagina de Internet ca urmare a inregistrarii, care contine datele furnizate de Client.

  1.4.8 Client --- Persoana fizica inregistrata pe Pagina Programului.

  1.4.9 Contul Participantului --- subpagina Contului de Client Atomico disponibila Participantului dupa logarea pe Pagina de Internet in Contul de Client, care continedatele furnizate de Participant in legatura cu participarea la Program.

  1.4.10 Pagina Programului --- pagina de internet https://atomico.ro/card-de-fidelitate.

  1.5 Programul este destinat exclusiv persoanelor fizice cu capacitate juridica deplina,inregistrate pe Pagina de Internet in calitate de Client (avand un Cont de Client Atomico) si in Program in calitate de Participant.

  2. INREGISTRAREA IN PROGRAM

  2.1 Fiecare per soana fizica cu capacitate juridica deplina, care doreste sa participe la Program, se poate inregistra in calitate de Participant dupa inregistrarea anterioara in Contul de Client Atomico. Inregistrarea Participantului la Program poate fi realizata prin intermediul Paginii de Internet a Programului, din Contul de Client Atomico, dupa achitarea taxei de membru aferente.

  2.2 Taxa de membru va fi achitata in momentul in care clientul doreste participarea la program, ce garantează beneficiile aferente înca din momentul in care s-a achizitionat programul dorit.

  2.3 In momentul inregistrarii in Program, potentialul Participant completeaza formularul de participare la Program, in care furnizeaza urmatoarele date:/n/na) nume si prenume;

  b) numarul de telefon inregistrat in reteaua operatorului de telefonie mobila care utilizeaza numere de Romania;

  c) adresa completa si declara ca a citit si ca este de acord cu Regulamentul Programului.

  2.4 Furnizarea datelor enumerate, precum si confirmarea acordului prevăzute la clauza 2.3. lit. a), b), c), sunt necesare și obligatorii pentru participarea la Program. Nefurnizarea datelor mentionate mai sus, va conduce la imposibilitatea potentialului Participant de a participa la Program si de a primi beneficiile si/sau avantajele oferite Participantilor de catre Organizator.

  2.5 Pe langa declaratiile mentionate la clauza 2.2 de mai sus, Participantul, prin inscrierea in Program, isi poate exprima acordul cu privire la:

  a) trimiterea de comunicari comerciale la adresa de e-mail indicata de acesta;

  b) trimiterea de comunicari comerciale la numarul de telefon indicat de acesta;

  c) adaptarea ofertelor la interesele personale (în funcție de profil).

  2.6 Regulile de inregistrare pe Pagina de Internet si datele necesare crearii unui Cont de Client sunt specificate in Termenii si Conditiile Magazinului Online.

  2.7 Dupa finalizarea inregistrarii in Program si punerea in cosul de cumparaturi a codului de produs specific taxei de membru, clientul va beneficia instant de toate avantajele programului. 2.8 Dupa logarea in Contul de Participant prin intermediul Paginii de Internet, fiecare Participant poate, printre altele, sa-si actualizeze datele, sa completeze informatiile personale si sa verifice informatiile despre Program.

  3. CARDUL

  3.1 Fiecarui Cont de Participant ii este atribuit un singur Card.

  3.2 Cardul este valabil din momentul finalizarii inregistrarii Contului de Participant la Program pana in momentul renuntarii/ inchiderii Contului, care poate interveni oricand prin modalitatile descrise in art. 6.

  4. CONSIMTAMANTUL DAT DE PARTICIPANT

  4.1 Confirmarea acordului mentionat la clauza 2.3. lit. c) este necesara pentru participarea la Program. Prin participarea la Program, Participantul adera in mod expres si neconditionat la prezentul Regulament si se obliga sa respecte in totalitate termenii si conditiile prevazute in cuprinsul acestuia.

  4.2 Exprimarea acordului mentionat la clauza 2.3. lit. c) nu este opțională.

  5. PRINCIPALELE REGULI ALE PROGRAMULUI

  5.1 Mecanismul principal al Programului se bazeaza pe un sistem de reducere a preturilor produselor si serviciilor comercializate de catre Organizator, dupa cum urmeaza:

  Cardul Gold aduce urmatoarele beneficii:

  -Discount de 5% pentru gamele Total, Wolfson, Blade, Gospodarul Profesionist;

  -Livrare prioritara in 24 de ore;

  -Livrare gratuita pentru comenzi de minim 399 lei, cu o greutate mai mica de 30 de kilograme;

  -Oferte lunare dedicate.

  Cardul Platinum

  -Discount minim de 7% pentru gamele Total, Wolfson, Blade, Gospodarul Profesionist, în funcție de programul organizatorului și valoarea comenzii;

  -Livrare gratuita pentru comenzi de minim 299 lei, cu o greutate mai mica de 30 de kilograme;

  -Livrare prioritara in 24 de ore;

  -Oferta Black Friday vizibila cu 24 de ore mai devreme;

  -Oferte lunare;

  -Oferte exclusive.

  5.2 La achizitionarea produselor in Magazinul Online folosind Cardul, se aplica o reducere in cos pe baza conditiilor descrise in prezentul capitol. Folosirea Cardului in timpul cumparaturilor in Magazinul Online este posibila numai dupa logarea in contul de client.

  5.3 Reducerile ce fac obiectul Programului se aplica doar cu conditia ca pretul final de vanzare cu amanuntul al produselor (rezultat in urma reducerii acordate) sa nu fie mai mic decat costul de achizitie, conform reglementarilor legale in vigoare.

  5.4 Reducerile se cumuleaza cu alte campanii promotionale, cupoane de reducere sau lichidari de stoc, cu exceptia evenimentului ,,Black Friday'.

  5.5 Organizatorul isi rezerva dreptul de a organiza si alte campanii/actiuni de marketing suplimentare pentru Participantii la Program. Prin aceasta se intelege ca Organizatorul poate, din proprie initiativa si in orice perioada aleasa, sa propuna Participantilor la Program care au fost de acord cu profilarea (acordul mentionat la alin. 2.3 lit. c), selectati in conformitate cu criteriile stabilite de Organizator, participarea la campanii/ actiuni promotionale de marketing suplimentare, adaptate preferintelor lor (identificate de exemplu pe baza istoricului tranzactiilor, Produselor achizitionate anterior, etc.) sau in conformitate cu profilarea Participantilor pe baza datelor colectate (de ex. in functie de varsta, sex, etc.) (denumite „Promotii Suplimentare”). Participantul va fi informat despre Promotiile Suplimentare prin e-mail sau SMS numai in cazul in care este de acord sa fie contactat in aceste scopuri si prin aceste mijloace de comunicare.

  5.6 Organizatorul nu este responsabil pentru incapacitatea sau imposibilitatea Participantului de a beneficia de reducere sau pentru incapacitatea sau imposibilitatea Participantului de a lua parte la Promotii Suplimentare din motive imputabile Participantului, operatorilor de telefonie mobila, entitatilor care furnizeaza acces Ia internetsi servicii de transmitere a datelor si altor terte parti, cum ar fi furnizarea unui numar de telefon sau a unei adrese de e-mail incorecte/ incomplete sau ilizibile.

  5.7 Returul Produsului, pentru achizitionarea caruia a fost utilizat Cardul, presupune in acelasi timp renuntarea voluntara a Participantului la reducerea aplicata. Regulile privind returul Produselor cumparate din Magazinul Online sunt specificate in politica de retur si schimb de produse a Organizatorului aplicabila Produselor achizitionate din Magazinul Online, in Termenii si Conditiile Magazinului Online afisate pe Pagina de Internet. Retururilor de Produse achizionate din Magazinul Online www.atomico.ro Ie sunt aplicabile totodata si Conditiile generale de garantie pentru Produsele vandute (in cazul unui produs neconform), precum si legislatia relevanta in domeniul protectiei consumatorilor.

  5.8 Organizatorul isi rezerva dreptul de a include/oferi beneficii si Promotii Suplimentare pentru Participanti, care nu au legatura directa cu mecanismul principal al Programului.

  5.9 Participantul va primi prin mijloace electronice informatii referitoare la participarea sa la Program, promotiile curente si beneficiile suplimentare, in masura in care si-a exprimat consimtamantul/ acordul in acest sens, in conformitate cu clauza 2.3.

  6. INCHIDEREA CONTULUI PARTICIPANTULUI. INCHEIEREA PROGRAMULUI

  6.1 Inchiderea programului se face automat la un an dupa achitarea taxei de membru, sau la cerearea Participantului, cu mențiunea ca taxa de membru nu poate fi inapoiata in acest caz. Participantul poate renunta in orice moment la Program prin inchiderea Contului de client Atomico sau prin contactarea Serviciului de Relatii cu Clientii in vederea renuntarii la cont printr-un e-mail Ia contact@atomico.ro sau la telefon 0371.238.441.

  6.2 Inchiderea Contului presupune renuntarea la reducerea acordata, la Contul de Participant, precum si la informatiile salvate in Cont.

  6.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a incheia sau suspenda Programul, lucru care va fi anuntat pe Pagina Programului cu 30 zile inainte de a opera incheiere sau suspendare, dupa caz. De asemenea, Participantii vor putea fi informati despre acest fapt in prealabil si prin e-mail sau SMS. In acest caz, Participantul va primi Taxa de membru pentru perioada ramasa din program.

  7. RECLAMATII

  7.1 Toate reclamatiile referitoare la Program trebuie raportate catre Organizator, contactand Serviciul de Relatii printr-un e-mail Ia contact@atomico.ro sau la telefon 0371.238.441 pe toata durata desfasurarii Programului.

  7.2 Reclamatia trebuie sa contina numele si prenumele, adresa exacta a persoanei care face reclamatia, descrierea exacta, motivuI reclamatiei si solutia propusa. Daca persoana care face reclamatia este un Participant cu un Card inregistrat, atunci trebuie furnizat si numarul acestuia. 7.3 Reclamatiile sunt analizate in termen de 15 zile de la data primirii. Petenții sunt informati prin e-mail sau telefonic cu privire la examinarea reclamatiilor.

  7.4 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Program pentru reclamatiile care nu au putut fi solutionate amiabil intre parti, in cazul litigiilor demarate de Participanti, este de competenta instanțelor de judecată de la sediul Organizatorului sau de la domiciliul Participantului (consumatorului), potrivit Codului de procedura civila.

  Platforma pentru solutionarea litigiilor online, care se gaseste la adresa http://ec.europa.eu/consumers/odr, poate fi folosita pentru solutionarea diferendelor ivite in Program intre Organizator si Participant.

  7.5 Regulile referitoare la depunerea reclamatiilor si continutul lor, stabilite in acest capitol, au caracter informativ si au scopul de a imbunatati procesul de gestionare a reclamatiilor. Aceste cerinte nu afecteaza in niciun fel drepturile consumatorilor.

  9. DISPOZITII FINALE

  8.1 Regulamentul este disponibil la sediul Organizatorului si pe Pagina Programului.

  8.2 Datele cu caracter personal ale Participantilor la Program sunt prelucrate in conformitate cu prevederile legale aplicabile. Informatiile detaliate cu privire la datele cu caracter personal prelucrate de Organizator, inclusiv cele referitoare la scopurile prelucrarii si drepturile persoanelor vizate, sunt prezentate in Politica de Confidentialitate Atomico. Participantul la Program declara ca datele personale furnizate sunt datele sale si ca sunt reale si actuale. Datele personale ale copiilor, furnizate de Participantii la Program, sunt prelucrate pana la varsta de 16 ani, cu exceptia cazului in care consimtamantul pentru prelucrarea lor este retras mai devreme. Dupa ce copilul implineste 16 ani, datele sale personale vor fi sterse din contul Participantului la Program.

  8.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge Contul Participantului sau de a anula participarea la Program daca Participantul incalca prezentul Regulament. Organizatorul va informa Participantul cu privire la intentia de a inchide Contul. Astfel, Participantul va pierde posibilitatea de a participa la Program, ceea ce va conduce la consecintele descrise la punctul 6.2.

  8.4 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata desfasurarii Programului, insa o astfel de modificare nu poate incalca drepturile deja dobandite de Participantii la Program sau drepturile la care acestia ar fi indreptatiti anterior modificarii Regulamentului. Participantii vor fi informati in prealabil cu privire la orice modificare a Regulamentului. Informatia despre modificarea Regulamentului va fi adusa la cunostinta publicului prin intermediul Paginii de Internet a Organizatorului. Suplimentar, Organizatorul va putea sa informeze Participantii despre orice modificari la Regulament si prin e-mail sau sms folosind datele de contact furnizate in timpul inregistrarii in Program. Participantii nu vor putea invoca inaplicabilitatea modificarilor la Regulament daca Organizatorul a publicat in prealabil respectiveIe modificari pe Pagina de Internet a Programului.

  Regulamentul de mai sus (respectiv versiunea actualizata si revizuita) intra in vigoare incepand cu 21.01.2024.

  Riviera Bike S.R.L.