Comanda de minim 300 lei si primesti o minge ATOMICO

Aplică Codul Atomicofotbal1

 • Filtre
  Brand
  Putere
  Viteza maxima rpm
  Interval preț

  Motoare termice benzina

  Alege din

  Produse
  Produse

  Motor pe benzina, pentru aplicatii variabile

  Un motor pe benzina sau un motor termic pe benzina, asa cum mai este denumit acest produs joaca un rol foarte important pentru orice gospodar profesionist. La fel ca alte scule si utilaje de constructii, un motor pe benzina contribuie la inlesnirea activitatilor in gradina si ferma, precum si in diverse arii din gospodarie.

  Motoarele pe bezina sunt unele dintre cele mai versatile motoare pe care le poti gasi in categoria de motoare electrice si termice. Acestea pot fi utilizate in aplicatii precum motosapa, motocultorul, motopompa, placa vibratoare sau maiul compactor. De asemenea, tot cu un motor de uz general, pe benzina, poti pune in functiune si masina de elicopterizat, kartul sau generatorul.

  Motoare pe benzina de diferite puteri

  Pentru ca versatilitatea sa fie posibila, de la Atomico poti achizitiona motoare termice pe benzina de diferite puteri, de la cele mai tari branduri din domeniu. Iti oferim variante de motor pe benzina de 7 CP, 13 CP si 15 CP. Acestea pot atinge viteze de pana la 3600 RPM si sunt extrem de eficiente in orice aplicatie doresti sa le incluzi.
  Poti accesa pagina dedicata fiecarui produs din aceasta categorie, pentru a descoperi toate specificatiile tehnice ale acestuia. Atomico iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie, in asa fel incat sa achizitionezi exact produsele utile pentru tine. Poti comanda online orice motor termic pe benzina din oferta noastra. Iti stam la dispozitie cu suport tehnic la telefon sau pe e-mail si iti oferim si conditii excelente de livrare!

  Produse complementare