• Filtre
  Tip produs
  Brand
  Capacitate rezervor
  Presiune de lucru
  Interval preț

  Scule si accesorii pneumatice

  Alege din

  Produse
  Produse

  Pistoale de vopsit si alte scule pneumatice

  Venim in sprijinul gospodarilor si profesionistilor cu o gama variata de compresoare si scule pneumatice, precum si cu alte accesorii de care acestia ar putea avea nevoie pentru a-si duce sarcinile de zi cu zi la bun sfarsit. La noi gasesti compresoare cu ulei si compresoare auto, dar si o multime de alte solutii, precum pistoale de vopsit de diferite tipuri si cu rezervoare de capacitati variabile
  Poti comanda din oferta noastra pistol de vopsit pneumatic cu rezervor de capacitate 400 ml, 600 ml, 750 ml sau chiar 1000 ml. Iti oferim scule pneumatice electrice de calitate si pistoale pneumatice pentru vopsit din materiale solide, care fac fata unei utilizari indelungate. Acestea functioneaza la presiuni de 3,5 sau chiar 4 bari.

  Pistol pneumatic pentru cuie si pistol de umflare, la preturi excelente

  Tot in aceasta categorie gasesti si alte scule pneumatice, precum pistol pneumatic pentru cuie cu o capacitate de incarcare de 100 de cuie cu dimensiunile de 10-30 mm. Iti oferim si posibilitatea de a achizitiona furtun pentru aer de 5 sau 15 metri, precum si cuie pentru pistoale pneumatice, de la 15 la 40 mm.

  Acceseaza pagina dedicata fiecarui produs din aceasta categorie si descopera toate caracteristicile tehnice care te vor ajuta sa alegi solutia de care ai nevoie. Iti stam la dispozitie cu suport tehnic la telefon sau pe adresa noastra de e-mail. Comanda online produsele noi sau resigilate de care ai nevoie, iar noi iti oferim livrare rapida, oriunde in tara!

  Produse complementare