• Filtre
  Brand
  Interval preț

  Nivele

  Alege din

  Produse
  Produse

  Nivela - scula nelipsita si din zidarie, si din finisaje

  Daca vrei sa incepi o constructie noua, este foarte important sa ai siguranta ca materialele de constructii (caramizi, placi din beton) sunt asezate corect, peretii sunt drepti, stalpii sunt turnati corespunzator, tencuiala si sapa sunt la acelasi nivel - de aceea, gasesti pe site-ul nostru o gama variata de scule pentru constructii, printre care se enumera si nivela magnetica si nivela cu bula de aer. Dimensiunile acestora variaza de la 40 la 80 cm lungime sau de la 10 cm - nivela de precizie cu bula la 150 cm (cele industriale). Gasesti aici si nivele care au rigla de masurat lungimile, pentru a obtine o zidarie de cea mai buna calitate si finisaje care sa excluda pierderile de material

  Nivela cu bula este nelipsita pentru constructii de calitate superioara

  Pentru realizarea unor constructi de calitate superioara este absolut necesara nivela cu bula de aer sau cea magnetica, in vederea evitarii abaterilor de la standardele de calitate. Nivelele industriale pe care le gasesti pe site-ul nostru au o precizie de 0,5 mm/ m, sunt solide, durabile, au preturi rezonabile si te ajuta sa obtii acuratetea necesara in orice etapa a lucrarilor. Desigur, printre sculele necesare in constructii gasesti aici si rulete si telemetre, in vederea masurarii in sistem metric.
  Atunci cand ai de efectuat lucrari si doresti sa ai siguranta utilizarii unor produse de inalta calitate, nu mai astepta si achizitioneaza sculele potrivite pentru obtinerea unor rezultate optime, de o inalta acuratete si pentru indeplinirea standardelor de calitate in constructii.

  Produse complementare