Moara pentru cereale si stiuleti de porumb cu suport GP-MCR1S - 3900W, 320 kg/h
-45%
Moara pentru cereale si stiuleti de porumb cu suport GP-MCR1S - 3900W, 320 kg/h Moara pentru cereale si stiuleti de porumb cu suport GP-MCR1S - 3900W, 320 kg/h Moara pentru cereale si stiuleti de porumb cu suport GP-MCR1S - 3900W, 320 kg/h Moara pentru cereale si stiuleti de porumb cu suport GP-MCR1S - 3900W, 320 kg/h Moara pentru cereale si stiuleti de porumb cu suport GP-MCR1S - 3900W, 320 kg/h Moara pentru cereale si stiuleti de porumb cu suport GP-MCR1S - 3900W, 320 kg/h
Cod produs: PMP0043.1

Moara pentru cereale si stiuleti de porumb cu suport GP-MCR1S - 3900W, 320 kg/h

Garanție: 24 - 36 luni

Deschidere colet la livrare

Cumpărături 100% sigure

Garanție service

Producător: Gospodarul Profesionist

Drept de retur: 14 zile

Livrare în maxim: 24 - 72 ore

Comandă telefonic la +40371238441

Moara electrica profesionala de uruiala Gospodarul Profesionist MCR-1S (2in 1) cu cadru metalic este o moara electrica cu  20 de ciocanele si 4 site ce va usureaza munca in gospodarie. Ca si bonus pachetul include: suport/cadru metalic, un sac textil, o surubelnita tip stea, o perie si 10 saci de rafie.  
Cu moara Gospodarul Profesionist MCR-1S puteti efectua doua operatiuni: 
1. De obtinere a uruielii - prin intermediul orificiului cilindric aflat pe capacul metalic al morii puteti introduce porumbul cu tot cu stiulete.  (Recomandam ca utilizarea ocazionala a stiuletilor, de dimensiuni reduse si cu sita scoasa) 
2. De obtinere a fainii - in orificiul larg de deasupra morii (cuva) introduceti boabele de porumb. 

Datorita sitelor de diferite dimensiuni (2, 3, 4 si 5mm) puteti obtine rezultatele dorite. Moara trebuie asezata pe o masa, banc sau suport . Moara este prevazuta cu o talpa de sustinere si suruburi de prindere de aceea este recomandata prinderea morii de suportul pe care este asezata. 
Moara de uruiala si faina 2 in 1 Gospodarul Profesionist este folosită in principal pentru măcinarea culturilor mici sau a altor produse, cum ar fi: grău-paie, orez-paie, cereale, orez, grău, porumb, etc,. Gospodarii si fermierii folosesc această uruiala/faina pentru preponderent pentru hrana animalelor.
Ventilarea superioara a motorului, dar si senzorul se supra incalzire fac ca moara Gospodarul Profesionist sa poata fi folosita in conditii optime si cu riscuri minime de defectare a motorului electric.

Avantajul major consta in reducerea atat a consumului de electricitate cat si a riscul de blocare cu produsele care trebuiesc sfăramate, făina curgănd cu uşurintă prin sită. Pentru a obtine o făină mai fină trebuie să folositi o sită mai fină iar pentru o făină cu granulatie mai mare se va folosi o sită cu găuri mai mari. Pentru această moară există 4 tipuri de site in functie de nevoile dumneavoastră. Această moară este fabricata dupa cele mai inalte standarde in vigoare, avand o structură robusta si compactă, intretinere uşoară, performante superioare, fiind utilizată pe scară largă atat in tara noastra cat si in alte tari europene. Permite o producţie mare, in raport cu dimensiunile sale reduse. Folosirea produsului: starea de functionare şi mediul inconjurător trebuie să fie la o temperatură normală.

Condiţiile de lucru:
- locul de functionare al maşinii ar trebui să fie de ventilat, uscat, aerisit, cu luminozitate şi prevăzut cu echipament de stingere a incendiilor.

Este interzisa:
- utilizarea morii pentru: sfarămarea obiectelor din gradină cum ar fi chips-uri de fier, cărbune, lemn, blocuri de piatra, etc.; produse care pot genera gaz sau substante periculoase; alte operaţiuni decat cele pentru care este destinată.
- operarea morii de catre minori. (NU LASATI COPIII IN PREAJMA PRODUSULUI IN TIMPUL FUNCTIONARII ACESTUIA)

Beneficii :
- functie de sfaramare a stiuletior de porumb
- cuva metalica mare vopsita in camp electrostatic permite introducerea une cantitati mare boabe
- durata de viata ridicata a utilizarii produsului in condtii optime: 7 - 10 ani

Avantaje produs:
- capacitate de maruntire rapida
- fiabilitatea crescuta a motorului
- rezistenta foarte buna a cuvei metalice
- calitatea imbunatatita a cutitelor
- motor monofazic, asincron cu condensator de pornire

Accesorii incluse:
- suport/cadru metalic, 4 Site , pensula , surubelnita , sac colector furaje din material textil, 10 saci de rafie

SPECIFICATII TEHNICE

• Putere: 3.9 Kw

• Turatie Motor: 3000 RPM

• Tensiune: 230v / 50 Hz

• Cap. maxima de maruntire: 320 Kg/h

• 4 site

• 20 ciocanele

• Suport metalic

• Buton Pornit / Oprit

• Reglare debit

+40371238441 contact@atomico.ro

Coș de cumpărături